Betöltés...

Felújított családi ház Derecske belvároshoz közeli részén el

Ár: 24.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Igényesen Felújított családi ház Derecske frekventált részén eladó!

Hajdú-Bihar megye folyamatosan fejlődő, szép kisvárosában Derecskén, Debrecentől mindössze 22 km távolságra (mely autópályán 8 perc alatt megtehető), egy összkomfortos, elegáns, felújított családi ház új tulajdonosát várja!

A tégla alapú (belül minden helyisége beton alappal rendelkezik), vályog falazatú egy szintes lakóház parkosított udvarral, rajta különböző melléképületekkel -akár garázsként használható nyitott/fedett helyiséggel- rendelkezik. A telek új, alig pár éves lemez kerítéssel lett ellátva az utcafronton.

A 2022. évben végzett felújítás során még korszerűbbé, energiatakarékosabbá tették az ingatlant. Ekkor kapott új szigetelést és modern színt is a ház, így a szigetelésnek köszönhetően még energiatakarékosabb otthon lett a végeredmény.

Az új műanyag bejárati ajtón belépve az előszoba tárul elénk, ahová vízálló laminált parketta lett beépítve, egyenesen tovább haladva a konyha-étkező (itt szintén a gyönyörű vízálló laminált parketta található), melyből jobbra és balra is egy-egy szoba nyílik. Jobb oldalra tovább haladva tudunk még a teljes körűen felújított, új burkolatokkal és szaniterekkel ellátott, vadonatúj melegvizet biztosító bojlerrel felszerelt fürdőszoba, mely kapott egy új műanyag nyílászárót is.

A ház minden helyiségébe energiatakarékos LED lámpák lettek felszerelve, amelyek szép, modern hatást keltenek. Újak a kapcsolók és a konnektorok is. A villany vezetékek a régiek, de az újonnan felszerelt fűtő panelek és a légkondi biztonsága miatt ezekhez külön vezetékek lettek kiépítve.

Az ingatlan fűtését a nagy szobában gáz-konvektor biztosítja, a kis szobában új hűtő-fűtő legkondi, a konyha-étkezőben elektromos fali fűtőpanel, a fürdőszobában pedig egy törölközőszárító elektromos radiátor, hogy az új Tulajdonos kényelmét szolgálja a törölközők szárításában is.

Az ingatlan megközelítését autóval szilárd burkolatú út biztosítja, gyalog pedig a belváros néhány perc sétával elérhető, ahogyan minden fontos létesítmény is, amelyre a mindennapokban szükség lehet (orvosi rendelő, iskolák, óvoda, gyógyszertár, autóbusz állomás stb.).

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodásan felújított ingatlan, kérem keressen bizalommal!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Derecske
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szent István utca 30
Telek nagysága (m2) : 632
Épület hasznos területe (m2) : 61
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Vályog
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 197 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Felújított családi ház Derecske belvároshoz közeli részén el" című hirdetést látja. (fent)