Betöltés...

Eladó ikerház Debrecen, Csapókert

Ár: 34.890.000 Ft

Debrecen, Csapókert, Huszár Gál utca, 112 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű, részben felújított, téglaépítésű ikerház, 630 m2 telekkel eladó.

Az épület a XX. sz. közepére jellemző módon masszív, vastag falazattal rendelkezik, 2 bejárata van, két tágas szobából, étkezőkonyhából, mellékhelyiségből, 2 db kamrából, gardróbból áll.
A vizes helyiségben hidromasszázs sarokkád, a szobákban és a konyhában összesen 3 db, Wifis, 4 évszakos, állandó fűtésre is alkalmas inverteres klíma található. A nyílászárókat részben már műanyagra cserélték, amelyeket szúnyoghálóval, redőnyökkel egészítettek ki, a bejárati ajtó szintén modern.
A homlokzat hőszigetelt, az épület fa födémmel (borított gerendás födém vagy sárpadlás), cserép tetővel, kis pincével, kültéri wc-vel, tárolóval rendelkezik. Az elektronikai rendszer stabil, 3 fázis mellett vezérelt áram (éjszakai) is található. A kertben locsolásra alkalmas normál vízhozamú fúrt kút biztosítja a vízellátást.

Természetesen mind esztétikailag, mind funkcionálisan fejleszthető, bővíthető, amit a vételár is tükröz.
Autóbeállási lehetőség az utcafronton, átlagos méretű gépkocsival lehetséges.
Fejlesztési lehetőség például: oldalkerítés modernizálása, nyílászáró csere befejezése, a 2 db kamra helyiség összenyitása.

Mivel ikerház, a szomszéd elővásárlási joggal rendelkezik, a felek között jelenleg is érvényes használati szerződés van.
Az ingatlan ugyan forgalmas helyen található, de az ablakai a belső udvar és a kert irányába tekintenek, így a környékhez képest csendes.
A buszközlekedés kiváló, a 100 méteren belül elérhető 25 és 25 Y buszokkal közvetlenül a belvárosba juthatunk, egyéb iránt a közelben lévő lévő Komáromi Csipkés György téren ( Faraktár utca sarok) számtalan egyéb lehetőség is rendelkezésre áll. A bevásárlást több kis üzlet mellett a Faraktár utcai német diszkontáruház is segíti.

A lakótér hasznos mérete: 72.5 m2
Az épület teljes alapterülete: 112 m2 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 337567
Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Csapókert
Telek nagysága (m2) : 630
Épület hasznos területe (m2) : 112
Szobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 723 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ikerház Debrecen, Csapókert" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat