Betöltés...

Különleges ház, különösen jó helyen eladó

Ár: 165.000.000 Ft


Különleges ház, különösen jó helyen... 

Nagy terekre, különleges ingatlanra vágyik saját fitness és kondíciónáló teremmel ? Megtalálta! 

Nyíregyháza tradicionális villanegyedében a főiskola közelében várja új tulajdonosát, ez a magas minőségben megépített, rengeteg extrával rendelkező, impozáns méretekkel megáldott, minden igényt kielégítő családi ház.   

A háromszintes (pince + földszint + emelet) , 495,36 nm nettó alapterületű családi ház 914 nm-es telken 1995-ben épült. Az ingatlan 5 szoba + nappalis, galériás, 2 fürdőszobás, családi ház  háromállásos garázzsal, fűtött fitness és kondícionáló teremmel . A földszinti terasz biztosítja a kertkapcsolatot a lakóterekkel, az emeleti erkélyről pedig a ház előtti kertben gyönyörködhetünk.  

A pince nettó alapterülete 162,05 nm mely a háromállásos garázst és a fitness termet foglalja magában , de itt került elhelyezésre a gáz valamint a fatüzelésű kazán is.  

A ház földszinti nettó alapterülete 188,80 m2,  

Tagolása: terasz, előszoba, dolgozószoba, tároló, társalgó, fürdőszoba-wc, nappali, konyha, kamra, étkező, terasz és tároló  

Az emelet nettó alapterülete 144,51 m2,  

Tagolása: közlekedő(galéria), 4 hálószoba, erkély, háztartási helyiség , fürdőszoba, WC, 
A ház különlegessége a galériára vezető egyedileg gyártott faszerkezetű lépcső és a ház D-oldalát határoló nagyméretű hőszigetelt ablakok.   
A lakóház tégla szerkezetű főfalakkal, betonfödémmel épült, a belső teherhordó falak 30 cm vastagságúak, a válaszfalak 10 cm vastagságúak, a tető műemlék palával fedett. A nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelésű, faszerkezetű ablakok, a szobáknál szúnyoghálóval szerelve. A beltéri ajtók és a beépített szekrények egyedileg készültek tölgyfából. A nappaliban a társalgóban és a szobákban magas kopásállóságú parketta, a többi helyiségben kerámiaburkolat került. Az egyedi tervezésű konyhabútor csúcskategóriás gépekkel felszerelt  

A fűtésről gázkazán gondoskodik, a hőleadás a hálószobák kivételével padlófűtéssel történik. A ház 500 nm-es udvara parkosított, dísznövényekkel beültetett, füvesített. Az öntözés fúrt kútról üzemeltetett automata öntöző rendszerrel működik.  A háromállásos garázs járólappal burkolt, automata szekcionált kapuval nyitható.  

A házról készült fényképek, valamint az alaprajzok és a helyiségek eloszlásának részletes kimutatását a hirdetés mellékletei tartalmazzák. További információ kérésével vagy az ingatlan megtekintésével kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal. 


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 914
Épület hasznos területe (m2) : 500
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Különleges ház, különösen jó helyen eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Smile Ingatlaniroda