Betöltés...

Eladó családi ház Pécs, István utca

Pécs, Mecsekoldal, az István utcában lévő családi házat kínálom eladásra.
Az utcafronti homlokzat és a tetőszerkezet, felújításon esett át. Az ingatlanba belépéskor egy közlekedő folyosón át a házhoz kialakított teraszra érünk, melyről a lakásba, és az udvarra, valamint a melléképületbe jutunk. Két egymásból nyíló szobából, nagy méretű konyhából áll. Innét nyílik a fürdő. Mindemelett egy kamara is kialakításra került. Az ingatlan kialakítása és a helyi építészeti viszonyokat figyelembe véve, lehetővé teszi a teljes szint ráépítést. Az átlagos állapotú sorházi lakás felújításra, korszerűsítésre. szorul. Az utcaifronton és az udvar felőli oldalon fa nyílászárók találhatóak. Ennek cseréje szükséges. Fűtési rendszert gázkonvektorok adják. Részben vegyes falazat, a hátsó traktus újabb építésű, és tégla falazatú. Az udvar 500m2, mely osztatlan közös tulajdonú. Jogilag rendezett és leválasztásra került a 250m2 saját terület. Az ingatlan bármely nap előre egyeztetett időpontban megtekinthető, Irányára 31 mil Ft. Nézze meg, szeressen bele, tegyen ajánlatot.
MAGAS ÁRON ÉS GYORSAN SZERETNE ÉRTÉKESÍTENI? HITELCENTRUM, ÜGYVÉD, ENERGETIKA, MÉRNÖKI TANÁCSADÁS, TELJES ÜGYINTÉZÉS. TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KEDVEZŐ ÁRON! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 332820
Adatlap
Ár: 31.000.000 Ft
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: István utca
Telek nagysága (m2) : 250
Épület hasznos területe (m2) : 51
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2023.03.17
Eddig megtekintették 263 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat
Eladó családi ház Pécs, 	István utca Eladó családi ház Pécs, 	István utca Eladó családi ház Pécs, 	István utca Eladó családi ház Pécs, 	István utca Eladó családi ház Pécs, 	István utca
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Pécs, István utca" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).