Betöltés...

Családi ház Nagykovácsiban

Ár: 80.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nagykovácsi központjában átmenő forgalomtól mentes utcában 160 m²-es 2 lakásos teljes körűen frissen felújított, szigetelt tégla építésű családi ház eladó.

A házat A-tól Z-ig felújítottuk. Új tetőt, tetőszerkezetet, födémet és ereszcsatornát kapott, a gépészetet, az elektromos rendszert és sok mást is kicseréltünk, frissen festve, új burkolatokkal.

2 önálló lakás.
A földszinti lakrészben található egy berendezett, nagyméretű konyha étkezővel, egy dolgozószoba külön zuhanyzós WC-vel, előszoba, kis hálófülke, fürdőszoba WC-vel, káddal, és zuhanyfülkével, egy kisebb hall és egy kertre néző világos nappali. A földszint alapterülete 98 m².
Az emeleti lakás:
Mutatós lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol egy közepes méretű, fénycsatornával is ellátott szobát, mellette egy kamrát és a fürdőszobát találunk.
A felső szint világos étkezőkonyhájából és a nappaliból az utcára nyílik kilátás. A felső szint alapterülete 62 m², jelenleg egy háromtagú család bérli (ők szívesen maradnának).

A ház egyik legfőbb előnye a külön és közös bejáratoknak köszönhetően éppen az, hogy 2 család szeparáltan is lakhatja (bérelheti), de kiválóan alkalmas egy nagyobb család számára is, ahol a különböző életvitelt folytató családtagok egymás zavarása nélkül, mégis együtt élhetnek .

A ház fűtése a gázkazánon kívül alternatív módon vegyes tüzelésű kazánról is működtethető, automatikával összekapcsolva. A meleg vizet gázbojler adja. A kazánok és a vízmelegítő a földszinti dolgozószobában találhatók.
Kiépítettük a másodlagos vízrendszert: egy 15 m3-es esővízgyűjtő tartályból a rezsiköltségek csökkentéséért.
Egy kis ráadás a végére:
A felső lakás feletti tetőtérbe felvezettük az elektromos hálózatot, a hideg-melegvizet, a lefolyót és a fűtés kiállást.
Vagyis a harmadik lakás befejezése már csak belsőépítészeti feladat, így további ~60 m²-rel bővíthető a hasznos alapterület!

További részletekért keressen telefonon 10 órától: 70 3190097

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagykovácsi
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Sport
Telek nagysága (m2) : 556
Épület hasznos területe (m2) : 160
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 341 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Családi ház Nagykovácsiban" című hirdetést látja. (fent)