Betöltés...

Eladó családi ház Zalaegerszeg, Kertváros legkedveltebb utcája

Ár: 94.000.000 Ft

Zalaegerszeg legkedveltebb Kertvárosi városrészében vált eladóvá ez a 3 szintes, dupla komfortos, megkímélt állapotú családi ház!

A tégla építésű, nagyon jó statikai állapotban lévő, vasbetonfödémes ingatlan 3 szinten ad otthont a család minden tagjának, akár több generációnak is.

A pinceszint a család férfi tagjának lehet a birodalma! Itt kapott helyet a garázs, mely a lakásból is megközelíthető a pincehelyiségen keresztül, valamint a barkácshelyiség, több táróhelyiség, mosókonyha. De akár fitneszteremnek, szaunának is alkalmas az alagsor.

A földszint a hölgyeknek és a szülőknek kedvez, itt találjuk a konyhát, a konyha melletti kamrát, valamint a mindig világos étkezőt, ahonnan lehetőségünk nyílik kisétálni pár lépcsős szintkülönbséggel a kellemes méretű nappaliba. Hála a földszinti 94 m2 - nek, egy előtér, valamint kettő hálószoba és egy tusolóval és toalettel ellátott fürdőszoba is helyet kapott ezen a szinten.

Az első emelet, melyre egy esztétikus tölgyfa csigalépcső vezet, akár a gyermekek birodalma is lehet, melyre felérve egy kandallóval ellátott barátságos, tágas, világos nappalit pillantunk meg, ahol megpihenhetünk az első kettő szinten végzett munka után.
Ezen az emeleten kapott helyet további 3 hálószoba, egy napfényes, felújított télikert, egy fürdőkádas, toalettes fürdőszoba is. A nappaliból, s az egyik hálóból jutunk ki a 6 m2-es déli fekvésű, panorámás erkélyre, ahonnét a környező dombok és Zalaegerszeg egyik büszkesége, a Tv-torony is jól látható.

Amennyiben ezek a helyiségek nem lennének elegek, az ingatlan 4. szintje, a padlástér, beépíthető!

A szépen karbantartott ingatlan az évek során kisebb-nagyobb felújításokon esett át, a nyílászárók zöme cserélve lett, pár éve korszerű műanyag nyílászárókat kapott, egyes falai pedig szigetelést. Az emelet nagy része új burkolatba lett öltöztetetve. Melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik.

A családi ház egy 530 m2 - es sík területen nyúlik el, gondozott elő - és hátsókert ölelésében. Az előkert virágokkal, bokrokkal, míg a hátsó udvar gyümölcsfákkal büszkélkedik.

Elhelyezkedését tekintve kiváló, kertvárosias, nyugodt környezetben, mindössze pár percnyi sétára található az óvodától és iskolától, boltoktól, gyógyszertártól, postától.

Ajánlom mindazoknak, akik tágas terű, világos otthont keresnek, rövid időn belüli beköltözéssel. Akik csendes helyen élnének kiváló szomszédok között, ugyanakkor fontos a városrész adta lehetőségek könnyed elérése.

Az ingatlan CSOK - ra alkalmas! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 331668
Tulajdonságok
Település: Zalaegerszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kertváros legkedveltebb utcája
Telek nagysága (m2) : 530
Épület hasznos területe (m2) : 300
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 325 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Zalaegerszeg, Kertváros legkedveltebb utcája" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat