Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, 21.kerület Csepel Királyerdő

Ár: 69.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vidékről a fővárosba, belvárosból kertvárosba, társasházból önálló családi házba költözne? Nyugodt, csendes környéken, de elérhető közelségben keres ingatlant? Látogasson el hozzánk, nézze meg, szeressen bele!
Budapest 21. kerületében, a belvárostól fél órás távolságra, Csepel legkedveltebb részén a Királyerdőben kínáljuk megvételre egyszintes, 3 szobás családi házunkat. A 396 nm-es telken két téglaépület található, összesen 95 nm. A telek két utcára nyílik, kétállásos autóbeállóval rendelkezik. A családi ház 75 nm, körbejárható, nagyon jól tagolt, praktikusan megtervezett, maximális helykihasználással rendelkezik. A ház közepén található egy tágas, napfényes 22 nm-es nappali, amelyből nyílik a többi helyiség: 2 nagy méretű, egy 19 nm-es és egy 18 nm-es szoba, a konyha, az előszoba, a fürdőszoba, külön helységben a toalett.
A különálló épület 20 nm, jelenleg egy tároló és egy műhely található benne, amely könnyedén átalakítható otthoni irodának, kondi vagy játszószobának. A családi ház 2008-ban teljeskörű gépészeti (víz, villany, fűtésrendszer) és burkolati felújításon esett át, körbe 8 cm-es dryvit szigetelést kapott. A tető cserépfedéssel van ellátva. Új műanyag nyílászárók-redőnyökkel, új radiátorok, új kombi-cirko gázkazán került beszerelésre. A házban egy patinás cserépkályha is megtalálható, így aki meghitt hangulatra vágyik a téli estéken, ezzel is elősegítheti. Az udvaron egy nagy méretű, 25 nm-es nyitott terasz, a főépület alatt pince található. A házat riasztórendszer védi. A kertet tuják, gazdagon termő szőlőlugas, málnabokrok, a kert közepén egy diófa teszi hangulatossá. Kb. 500 m-es távolságon belül megtalálható bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerbolt, gyógyszertár, körzeti orvosi rendelő. Aki busszal közlekedik a 159-es, a 148-as, a 152-es és a 71-es közül is választhat, mindegyik megállója pár percre található; a H7-es hévvel negyedórás menetidővel a Boráros téren vagyunk. Rövid sétával elérhetjük a Kis-Duna partot, a Tamariska-dombot vagy a közelben lévő parkok egyikét. Ha madárcsicsergésre vágyik, abban sem lesz hiánya.
Találja meg álmai otthonát nálunk! Leginkább fiatal házasoknak, kisgyermekes családoknak vagy nyugdíjas házaspároknak ajánljuk! A ház irányára 69,9 millió Ft. Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, várjuk megtisztelő hívását az alábbi telefonszámon:
06305363193

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Retyezáti
Telek nagysága (m2) : 396
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Riasztó, dryvit szigetelés
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 561 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, 21.kerület Csepel Királyerdő" című hirdetést látja. (fent)