Betöltés...

Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más.

Eladó, a Budakeszi úton, két külön álló lakást tartalmazó, a ház teljesen területében alá alagsorozott, a garázsbejárat jelenti a földszintet, és ebből nyílik az alagsori rész is, ami élhető, 2 méter feletti belmagasságú, irodának, műhelynek, üzletnek alkalmas. Három állásos garázzsal, kétgenerációs családi ház, vagy befektetési célú családi ház. A telek 641 nm. A családi ház mérete 315nm. A lakások belső kétszintesek, mindkettő esetében. A fűtése gáz-cirkó. A két lakásnak külön villanyórája van, a fűtése közös, de külön szabályozható. Az ingatlan 2007-ben lett teljesen felújítva, ekkor kapott külső szigetelést is. A szobák klimázottak. A felújítás rendkívül ízléses, és igényes. A felső szintek kiválóan szigeteltek, a nyilászárók modernsége miatt, a kinti forgalom nem zavaróan hangos - győződjön meg róla, kérem! Ne ijedjen meg a Budakeszi úttól ez nem zajos! A családi ház komoly biztonsági rendszerrel felszerelt. Higiéniás festés után költözhető, nagyobb felújítást nem igényel - talán csak az alagsor járólapozása. Az alagsorban, egy tulajdonképpen kialakított garzon lakás is található, élhető minőségben. Az ingatlant ajánlom összeköltözőknek, két generáció együttélésére, befektetésnek, - (csak a két lakás évi 5-6% hasznot hajtana, az alagsori szint, ami földszint nélkül) - vagy csak úgy élni benne, mert nagyon hangulatos, nagyon igényes, nagyon családias, hatalmas fedett teraszai örömet, idillt sugároznak. Ennek a háznak az ára már csak drágább lesz - olcsóbb már nem.
Adatlap
Ár: 190.000.000 Ft
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Budakeszi út
Telek nagysága (m2) : 641
Telek beépíthetősége (%): 40
Épület hasznos területe (m2) : 315
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2021.10.25
Eddig megtekintették 1070 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: ben marcato
Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más. Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más. Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más. Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más. Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más.
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Rusztikus, meleg, családi otthon - vagy valami más." című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).