Betöltés...

Eladó Soroksáron egy 3 lakásos családi ház remek állapotban!

Ár: 74.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Soroksár nagyon csendes utcájában, jó szomszédságban eladóvá vált ez a jelenleg 3 lakásos családi ház. A Grassalkovich úttól ali több mint 400 méterre lévő ház igen jó elhelyezkedésű, közelben óvoda, pékség, élelmiszerboltok, Posta, valamint a Hősök tere található. Innen tömegközlekedéssel legfeljebb 25 perc alatt elérhető a belváros.

A téglaépítésű családi házban helyett kapott egy 60,7 nm-es, egy 58,9 nm-es, valamint egy 83,1 nm-es lakás. Továbbá a 31 nm-es padlás, illetve egy 25 nm-es melléképület is átalakítható két kisebb lakássá, így az ingatlanon belül 5(!) lakás is kialakítható! A melléképület egy aknával is rendelkezik, autószerelő műhelynek használható. Pince is található az ingatlanban, mely vizesedésmentes. A fedett 31 nm-es autóbeállóban lehet akár több kocsival is parkolni. a 175 nm-es udvar rendezett, alkalmas hely a kültéri pihenésre.

Az ingatlan belül beázásmentes, a tető nemrég volt felújítva. Vadonat új hőszivattyű minősítésű split klíma rendszerekkel lett gazdagítva az ingatlan kevesebb mint 1 éve. A ház téglaépítésű és külső dryvit szigetelést kapott, 10 cm nikecelt. Ennek eredményeképp alacsony a fűtési költsége. A nyílászárók nagy része cserélve lett, műanyag nyílászárókra. Minden ablak redőnyös.

Ajánlom ezt az alkalmi vételt befektetőknek, és többgenerációs családoknak.

Jöjjön el, tegyen ajánlatot!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Erzsébet utca
Telek nagysága (m2) : 390
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 9
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 262 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Soroksáron egy 3 lakásos családi ház remek állapotban!" című hirdetést látja. (fent)