Betöltés...

Eladó ház, Pest megye, Tura, 3+2 sz., jó állapot (magán)

Ár: 23.400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Pest megyei Tura város központjában eladó tulajdonostól egy 141 nm, 3+2 szobás, jó állapotú, összkomfortos, cserépfedésű családi ház, megbízható szomszédok között. Az aszfaltozott úttól a házat egy előkert választja el, szemben egyszerre több kocsi részére is alkalmas a parkolás.
A ház stabil betonalapon áll, az első rész vertfal, a hátsó tégla, kívül-belül frissen festett, belmagassága 2,9 m, és minden helyiség burkolata új. A 3+2 szobán felül tágas előszoba, fürdőszoba, konyha és terasz van. Jó beosztásának és elhelyezkedésének köszönhetően akár két család is jól megfér benne. Fűtése gázkonvektoros, de a három kémény is használható. A ház alatti pince betonozott, 13 nm, ablakos, és széleskörűen használható. A 21 nm téglagarázs a házzal egy tömbben épült. A pince és a garázs mérete nincs beleszámítva a ház alapterületébe. Az ingatlan jogilag tiszta.
A telek 1588 nm. Veteményezésre a jó földje kitűnően alkalmas, jól megférnek rajta a gyümölcsfák, fenyőfák és a hosszú szőlőlugas. Jól felhasználható a téglaépítésű, háromrészes gazdasági épület.
Tura város folyamatosan fejlődik, minden megvan benne, ami egy kényelmes élethez szükséges. A híres turai, havi nagyvásárt az egész régióból látogatják. A megújult turai kastély Pest megye egyik büszkesége.
Tura Budapesttől 50 km, vasútállomása a villamosított Budapest-Hatvan vasútvonalon. A közlekedés Budapestre, Gödöllőre, Hatvanra, Aszódra gyakori, direkt busz és vonatjáratokkal megoldva. A vasútállomás gyalog vagy autóbusszal is elérhető, a közelben 3 buszmegállóból választhat. Az M3 autópályát a bagi lehajtótól használhatja.Itt tényleg kettőn áll a vásár, mindent meg tudunk beszélni. Bármikor üzenhet vagy hívhat.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tura
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Táncsics Mihály
Telek nagysága (m2) : 1588
Épület hasznos területe (m2) : 141
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: jó beosztás, tágas, központ,
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 2890 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Pest megye, Tura, 3+2 sz., jó állapot (magán)" című hirdetést látja. (fent)