Betöltés...

Kerepes Rózsadombján 302 nm-es ház

Ár: 98.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kerepes Rózsadombján örökpanorámás családi ház eladó! (Fényképek itt: https://ingatlan.com/31493055). Ha el szeretnéd felejteni a kompromisszumokat, ha újszerűségre, de egyben természetességre is vágysz!

A panorámás telek különleges adottságai lehetővé tették egy egységes 157 nm-es lakószint és egy egységes 145 nm-es szabadidős szint harmonikus és természetközeli kialakítását. A szabadidős szint központja egy konyhát is magába foglaló kényelmes 45 nm-es szabadidő szoba közevetlen kapcsolattal egy 34 nm-es fedett terasszal és a megnyíló kerti panorámával. A fürdőszoba káddal + zuhanyzókabinnal + bidés WC-vel van felszerelve. De itt található egy kényelmes garázs is, illetve két hűvös tároló zöldség tárolására, illetve boros pince számára. A melegvíztárolós kazán radiátoros és padlófűtést biztosít, a hobby tevékenységet pedig ipari áramellátás teszi teljessebbé.

A lakószint is a tereké. Kényelmes közlekedő tér integrálja a szobákat és egyéb helyiségeket a közvetlen terasz és sziklakert kapcsolattal rendelkező konyha – ebédlő – nappali térbe. Hűvösebb napokhoz, illetve meghitt estékhez a nappali kandallója biztosítja a meleget. A megfelelő komfortot további 3 szoba, gardrób, WC-s fürdőszoba és külön WC, illetve a konyhából nyíló kamra biztosítja.
A riasztási rendszer, természetesen, mindkét szinten alapszerelési szinten biztosítva van.

A kert élményét 4 kiépített víz vételi pont biztosítja, melyből jelenleg 2 dupla csapos pont aktív. A kertkoncepció az örökpanorámás oldalon, a teraszok előterében fürdő/úszó medence kialakítását is lehetővé teszi. A felszíni parkolást, illetve a garázsba állást két egyenként 4 méter széles tolókapu biztosítja, de közvetlen a ház előtt is van gépkocsiparkoló. Nagyobb társaság érkezése esetén akár 7 autó (4 bent, 3 az utcán) parkolása is megoldható.

A környékről: Kerepes Rózsadombja, ahol nincs átmenő forgalom. A HÉV megállótól 3 percre. Az orvosi rendelő és a gyógyszertár, iskola, óvoda, polgármesteri hivatal a szomszédos utcákban.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kerepes
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Hold utca 10
Telek nagysága (m2) : 739
Épület hasznos területe (m2) : 302
Szobák száma: 5
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 319 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kerepes Rózsadombján 302 nm-es ház" című hirdetést látja. (fent)