Betöltés...

Eladó családi ház Kaposvár, Belvárosi kuriózum

Megvételre kínálunk Kaposvár belvárosában egy befektetésnek is kiváló ingatlant. A polgári miliővel megáldott ház, méreteinél, és alakíthatóságánál fogva többcélúan felhasználható.

Jelenlegi kialakításánál fogva, egy kiváló családi otthon, tágas terekkel, méretes szobákkal, galériázható belmagassággal. Kertje intim és hangulatos.

A ház melletti beépítetlen terület is a telek részét képezi. Többféle lehetőség is kínálkozik a leendő tulajdonos számára. Adott egy - jelenleg is eképpen funkcionáló -családi otthon, értékes kertkapcsolattal. Újragondolás után akár egy vendégház parkolóval, vagy ha a teljes telek területben gondolkodik valaki, akkor egy új társasházi projekt is megvalósítható.

Egyszóval a kínálkozó lehetőségek adottak, csak ki kell aknázni! Hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 184261
Adatlap
Ár: 47.900.000 Ft
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Belvárosi kuriózum
Telek nagysága (m2) : 681
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2021.01.06
Eddig megtekintették 90 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat
Eladó családi ház Kaposvár, 	Belvárosi kuriózum Eladó családi ház Kaposvár, 	Belvárosi kuriózum Eladó családi ház Kaposvár, 	Belvárosi kuriózum Eladó családi ház Kaposvár, 	Belvárosi kuriózum Eladó családi ház Kaposvár, 	Belvárosi kuriózum
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Kaposvár, Belvárosi kuriózum" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).