Betöltés...

Egyszintes családi ház, gyönyörű környezetben eladó...

Ár: 114.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szigetmonostoron, eladó egy csöndes, INTIM környezetben fekvő, tíz éve épült EGYSZINTES családi ház. A ház beosztása rendkívül jól kialakított, mind emellett tágas, átlátható, világos terek jellemzik, így igazán kényelmes életteret biztosít lakói számára.
A gyönyörű házban egy tágas, amerikai konyhás nappalit,kamrát, három szobát, mely egyikéhez saját gardrób szoba kapcsolodik illetve saját kádas fürdőszoba is,még egy zuhanyzós fürdőszobát,vendég wc-t, egy 25 nm es télikertet, illetve tágas közlekedőket találunk.A ház egy 43 nm es intim teraszt ölel közre, melyet a házból több helyről is megtudunk közelíteni.A szuterén szint kialakítása igen egyedi, mert egy hatalmas thermoüveg ajtóval kapcsolódik a kültéri napozó részhez, illetve egy 7x3m-es,ellenáramoltatós medence, zuhanyzó és wc is épült erre a szintre.A ház klímával felszerelt,a fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, alternatív fűtésként egy egyedi készítésű gyönyörű cserép kályha került megépítésre.
A telken egy másik 50 nm es igényesen megépített ház is található, melyben két szoba,fürdő, illetve tea konyha kapott helyet.A kertben szőlő lugasok árnyékában kapott helyet egy sóskúti kőből épült hangulatos borospince. A parkolást két állásos kocsibeálló szolgálja,de a telken belül több autó is kényelmesen elfér .A víz ellátás házi vízművel kialakított, továbbá a kertben több ponton is nyerhetünk vizet hiszen két fúrt kút is található.
A lakók a házat saját maguknak, nagy gondossággal,minőségre nagy hangsúlyt fektetve építették amelyet folyamatosan karban tartanak,bele értve a gyönyörű beállt növényzettel rendelkező kertet.
Jöjjön el és nézze meg, a képek önmagukért beszélnek, akár csak az érzés amikor belép ebbe a világba.....

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigetmonostor
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: 0
Telek nagysága (m2) : 3000
Épület hasznos területe (m2) : 190
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 273 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Egyszintes családi ház, gyönyörű környezetben eladó..." című hirdetést látja. (fent)