Betöltés...

Újszeged Holt-Marosnál új sorház garázzsal eladó

Ár: 67.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeged, Újszeged városrészben a Holt-Marosnál új építésű kulcsrakész tégla szerkezetű sorház garázzsal, kerttel eladó. Az ingatlan lakótere 107 m2-es, nappali+ 4 hálószobás, 2 erkélyes, teraszos. Az exkluzív megjelenésű egyedi tervezésű és nagyon jó minőségben kivitelezett ingatlan, egy 3 tagú sorház középső lakása. A saját, parkosított saját kert kb 60 m2-es.
A földszinten egy amerikai-konyha- étkező- nappali (32 m2) +1 szoba saját fürdővel : zuhanyzóval. A rendkívül világos, napfényes nappaliból egy 9 nm-es részben fedett terasz nyílik. Innen csodálhatjuk a füvesített kerítéssel körbevett tujákkal tarkított kertet. A garázs 16 m2-es, automata garázskapuval ellátott. A házba belépve egy előszobába érkezünk, ahol egy vendég wc is helyet kapott.
Az emeleten 3 külön bejáratú hálószoba (12,5, 12,5, és 12 m2), és egy nagy méretű fürdőszoba kapott helyet. Minden helyiség egy világos kényelmes közlekedőből nyílik. Az emeleti szobákból kiléphetünk a fedett erkélyekre. Az egyik 18,5 m2-es ( 2 hálószobából és a közlekedőből is megközelíthető, illetve a ház másik homlokzatánál is van egy 7,5 m2-es loggia. Nagyméretű 3 rétegű nyílászáról mindegyike hőszigetelt alumínium redőnnyel ellátott, elektromos mozgatással( távirányítóval vezérelt). Szúnyogháló a szükséges helyeken.
A földszinten igényes divatos megjelenésű hidegburkolat, a szobákban laminált parketta van. A fűtés gáz cirkó, radiátorokkal.
A földszinten hűtő-fűtő nagy teljesítményű klíma, az emeleten klíma előkészítés.
A konyha illik a lakás dizájnjához , rendkívül mutatós, magas minőségű konyhagépekkel, világításokkal felszerelt.
Csendes fekvés, kiváló elhelyezkedés, a Holt-Maros néhány méterre található. Buszmegálló is van 50 méteren belül, kiváló közlekedés. Az udvar is kapuval ellátott, így zárt csak a lakóközösség közelítheti meg. Itt további 2 autó parkolhat.
Ajánlom családosoknak, befektetőknek. Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését, kérem keressen bátran e-mail-ben vagy telefonon!
Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Derkovits fasor
Telek nagysága (m2) : 50
Épület hasznos területe (m2) : 107
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 673 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Újszeged Holt-Marosnál új sorház garázzsal eladó" című hirdetést látja. (fent)