Betöltés...

Tázláron nagy családi ház vállalkozásra is alkalmas eladó !

Ár: 28.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tázláron, az Árpád utcában-eladásra kínálok, egy szintenként 120 m2 családi házat, melynek a földszinti része vállalkozásra alkalmas 90 m2 üzlet helység, az utcáról két bejárattal, így kétféle tevékenységre is alkalmas lehet, van hozzá egy iroda, szociális helységek, mosogató, kézmosó stb, valamint két raktár helység, valamint két hátsó bejárat is és ipari áram is rendelkezésre áll, a HACCP rendszernek megfelelően kiépítve, nyitáshoz szükséges berendezések is nagyrészt rendelkezésre állnak. Akár két kisebb , vagy egy nagyobb lakássá is átalakítható, vagy kisebb üzemnek is alkalmas, mellette található egy kisebb méretű lakás amely egy szobából, gépesített konyhából,fürdő szobából, folyosóból, áll , és akadály mentesített, a főépület felső szintjébe ha belépünk egy folyosót találunk, amelyből az összes helység könnyen megközelíthető, először egy 30 m2 nappaliba léphetünk be , majd egy vele szembe lévő helység amely jelenleg szobának van használva, de konyhának, ebédlőnek, is teljesen alkalmas, abból nyílik egy kisebb konyha vagy tároló helység is lehet, majd tovább haladva találunk egy hálószobát, vele szembe egy másik szobát, azután egy nagy fürdőszobát 18 m2 két állásos mosdóval fürdőkáddal, külön zuhanyzóval , mellette a különálló WC .
Lent az udvarban a kisebb lakás mellett van kazánház, és műhely kb 60 m2 .Utána egy fedett, zárt: kb 40 m2 tároló helység. Majd tovább haladva van egy két állásos garázs, és mellette mindkét oldalon raktározásra alkalmas kb: 2x40m2 fedett zárt raktározásra alkalmas terület a két garázs mellett .A fűtést , gáz vagy vegyes a tüzelésű kazán biztosítja, amely 3 részre van osztva alsó szint, felső szint valamit a kisebb lakás , bármelyik külön külön is működőképes.Az épület külső szigetelést kapott , van a klíma, és az automata külső világítások könnyítik sötétben a közlekedést.
Alkalmas nagyobb családnak, vállalkozásnak, kisüzemnek ,vagy saját elképzelések megvalósításának.
Akár azonnal is nyitható az alsó szinten üzlet, iroda stb . Különböző berendezések rendelkezésre állnak .
Az ingatlan nagy előnye, hogy többféle célra is hasznosítható, akár kisüzemnek, akár üzlet(ek) nyitására, vagy több generáció együtt élésére (mégis külön) két utcai bejárattal is rendelkezik, valamint a fűtése 3 részre van osztva, így bármelyik külön is fűthető.Három fázisú árammal el van látva.Az alsó szintből két különálló lakás is egyszerűen kialakítható, emiatt bérbeadásra, vagy több generáció zavartalan együttéléséhez is ideális választás lehet. Buszmegálló, boltok,orvosi rendelő, iskola ,óvoda, bölcsőde, gyógyszertár,Posta stb. mind kb. 5 perc alatt gyalogosan elérhető.Tázlár csendes, nyugodt, biztonságos település, Kecskemét kb. 40 km, Kiskunmajsa-Kiskunhalas 17 km .
Elsősorban ház teljes bútorzattal együtt eladó,, ennek felára megegyezés kérdése.
Az ingatlant megegyezés szerinti időpontban tudjuk átadni .
Természetesen az ingatlan teljesen tehermentes.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tázlár
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Árpád utca
Telek nagysága (m2) : 850
Épület hasznos területe (m2) : 300
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Hőszigetelt, klíma , 2 fürdőszoba+3 WC+raktárak, dupla garáz
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 652 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Tázláron nagy családi ház vállalkozásra is alkalmas eladó !" című hirdetést látja. (fent)