Betöltés...

TÖKÉLETES BEFEKTETÉST, SZENTENDREI VILLA

Ár: 250.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az ingatlan Szentendre csendes kertvárosi részében található, Pismány szélén. 500 méterre a fő út, 2 kilométerre a Szentendrei Duna part található, mely turisztikailag frekventált része a településnek.
A ház méreteit tekintve több generáció számára alkalmas. A 2000-ben épült, 3 szintes épületben 10 szoba, 4 fürdőszoba, 3 toalett és 2 gépesített konyha található, továbbá rendelkezik 2 gardróbbal, 2 kamrával és egy lifttel is. A szobák minőségi parkettaburkolattal rendelkeznek, nagyrészt légkondicionáltak és a nappaliban egy ízléses márványkandalló is található. A házat nagy tereken túl a világosság is jellemzi a számos nagyméretű nyílászáró miatt. A ház alatt kialakított garázsban akár 4 személyautó is tárolható, itt további 3 nagyméretű szoba található, melyek alkalmasak edzőterem kialakítására, szauna beépítésére vagy akár egy alkotói tér létrehozására. Az emeleti 4 szoba közvetlen kapcsolatban van az egybefüggő nagy erkéllyel, ahonnan teljes kilátás nyílik a kertre és a környékre, az utcáról viszont a kőkerítés illetve hatalmas fenyők miatt nem lehet belátni.
Az ingatlan adottságai miatt (szintenkénti számos hálószoba, fürdőszobák, nappalik, konyhák, raktárszobák) kialakítható belőle társasház, illetve jól felszerelt panzió is, ezért befektetésnek is tökéletes.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szentendre
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Törökvölgyi út 2
Telek nagysága (m2) : 1403
Épület hasznos területe (m2) : 750
Szobák száma: 10
Félszobák száma: 0
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: LIFT, LÉGKONDICIONÁLÓ, GARÁZS
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 286 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "TÖKÉLETES BEFEKTETÉST, SZENTENDREI VILLA" című hirdetést látja. (fent)