Betöltés...

Archivált hirdetés!

Eladó családi ház!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladnánk családi házunkat, ami Endrőcön található, Szigetvár és Sellye 20 km-re van.
A ház 109 nm2 ami mellé tartozik egy nagy udvar ami szép és rendezett. A ház alaprajza: 1 terasz amit szőlőlugas vesz körül. 1 előtér, 1 folyosó amiből balról nyílik a konyha és a wc, jobbról egy nagy spájz ahol megtalálható a padlás feljáró és jobbról nyílik egy kisebb szoba is. A folyosó végén van két nagy szoba. A legvégén pedig egy fürdőszoba. A ház tetőtere beépíthető. A ház az központi fűtéses ami egy fatüzelésű kazánról működik. kinn az udvarról lehet a kazánházat megközelíteni. Az udvaron található 1 nyári konyha is. 1 nagy szerelő műhely és egy garázs ami alatt van szerelőakna és az ipari áram is be van vezetve. Ezek mellett még található még egy nagy garázs. Van egy külön kerítéssel elválasztót udvar ahol megtalálható a disznós ólak a Tyúk ólak és a füstölő. A szennyvízakna az 70 m3-es. Akit érdekel az hívjon bátran elérhetőség:0630/574-6973 Nagyon szép környezetbe van. sajnos csak 5 képet enged feltölteni, de aki szeretne annak tudok még küldeni!

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 5.050.000 Ft
Település: Endrőc
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Fő u. 70
Telek nagysága (m2) : 2600
Épület hasznos területe (m2) : 109
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 378 alkalommal
Eladó családi ház! Eladó családi ház! Eladó családi ház! Eladó családi ház! Eladó családi ház!
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház!" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).