Betöltés...

Tatabánya Jegenye u.

Ár: 42.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az 1988 ban 1743 m2 területű telekre épült, hagyományos szerkezetű, eredetileg 3 szintesként, majd a későbbiekben a tetőtér beépítésével négyszintes (pince-földszint-emelet-tetőtér) lakóház céljára épült. A lakóház a szomszédos sorházi ingatlanhoz egy közös fallal csatlakozik, szélső épület. Az ingatlan a telek utcafronti DNy-i részére előkertel épült, bejárata közvetlen az utcafronti pinceszinti garázson és a földszinti főbejáraton (loggián) keresztül valamint az épület ÉK-i udvari oldalán keresztül egyaránt lehetséges. Az ingatlan határoló szerkezetei nem szigeteltek, homlokzata kőporos vakolattal ellátott, a lábazat fűrészelt mészkő burkolatú, amely a garázslejárónál és a DK-i oldalon javításra szorul. A helységek burkolata kerámialap és hagyományos parketta, állapotuk átlagos. Az épület 3 oldalon kőrbenapozott, helyiségkapcsolatai jók, a szintek megközelítése egy belső zárt lépcsőházon keresztül vb. lépcsővel megoldott. Az ablakok tájolása ÉK-DK-DNy-i.
Az ingatlan fűtése és melegvíz ellátása hőmennyiségmérővel ellátott városi távfűtési rendszerről van megoldva. Alternatív fűtésként a nappaliban nagyméretű cserépkályhát épült.
A telek szabálytalan ötszög alakú 1743 m2 nagyságú ÉK-DNy-i tájolású, lépcsősen kialakított, délnyugati utcafronti részén feltöltéssel megemelt cca 1,5 méter szint különbségű sík, rendezett füvesített, néhány bokorral fákkal és örökzöldekkel telepített. Az épület a telek DNy-i utcafronti részén előkertel épült. Az utcafront felől a felépítmény határolja, ÉK-ÉNy-K-i oldalán kerített, a DK felöl nem rendelkezik kerítéssel. A telek ÉK-i oldalán az Által- ér patakba torkoló vizes árok található.
A telken bő vizű kút található, amelyről a kert locsolása és a 6x3,5x1,5 méter méretű medence feltöltése is megoldott.
A pincében 2 autó beállása megoldható. Lakószintenként fürdőszoba és WC található, a tetőtérben pedig szauna került kialakításra.
A pince 71m2, földszint 77m2, emelet 67m2, tetőtér 55m2 hasznos alapterületű! Elrendezés:
Garázsszint: 2 autó beállására alkalmas garázs+ tároló és "befőzőkonyha".
Földszinten található a konyha, étkező, nagy nappali, fürdőszoba, beépített gardrób. A konyhából egy beépített terasz is nyílik, onnan pedig a kertbe lehet kimenni.
Emelet: 3 hálószoba, erkély, fürdőszoba.
Beépített tetőtér:2 hálószoba,előtér, fürdőszoba és egy beépített modern szauna található.

Az ingatlan ikerházként funkcionál, oldalról körbe lehet járni.

Jó levegő van és csend, csendes kertvárosi utca. A ház mögött nagy kert van, majd a rét (a távolban a Gerecse kilátással).

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Jegenye
Telek nagysága (m2) : 1743
Telek beépíthetősége (%): 40%
Épület hasznos területe (m2) : 250
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Távfűtés
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: nagy telek, kerti medence 6x3,5x1,5 m. méret
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 1692 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Tatabánya Jegenye u." című hirdetést látja. (fent)