Betöltés...

Visznek

Ár: 7.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladásra kínálok a Gyöngyöstől 22 km-re fekvő Viszneken, téglaépítésű 92 nm-es, körbejárható, kertre néző, 3 külön bejáratú szobás családi házat, külön bejáratú fürdővel és toalettel, garázzsal, tárolókkal 1240nm-es gyümölcsfás telken. A fűtést gázkazán és cserépkályha biztosítja. Az ingatlan tehermentes, akár 2 rövid időn belül költözhető.
A házba 2 bejárat vezet, egy 7 nm-es közlekedőn keresztül és egy kis előtéren keresztül a kert felől. A tágas 3 külön bejáratú szoba, faparkettás, fa nyílászárókkal ellátott. Az ablakos fürdőszoba és a külön bejáratú toalett járólappal burkoltak, ahogy a konyha-étkező,az előszoba és az előtér is. Az eredetileg kamrából főzőfülkét alakítottak ki, így a régi konyha tágasabb és nagy családnak étkezőként funkcionál. A ház mellett kiépített tároló és a kazánház kapott helyet, a kazánházból a padlásra lehet feljutni. Ajánlom családosoknak, akik a nyugodt, csendes életet kedvelik, szeretnek kertészkedni, és szívesen kirándulnak a Mátrába.
A ház némi átalakítással akár a falusi turizmusra vagy nyaralónak is alkalmas.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Premium Holding Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1per adatvedelem


Műszaki:
Fűtés – kazán, vegyes tüzelésű kazán, cserépkályha
Meleg víz ellátása – bojler

Környék:

Heves megye déli részén, a Gyöngyös-patak jobb partján, Gyöngyös várostól 22 km-re délkeletre, a Mátra által északról védett sík területen fekszik.

Közlekedés:
távolsági busz

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Visznek
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szondi
Telek nagysága (m2) : 1240
Telek beépíthetősége (%): 25
Épület hasznos területe (m2) : 92
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 698 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Visznek" című hirdetést látja. (fent)