Betöltés...

Eladó sorház, Csömör

Ár: 55.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Remek adottságú, zöldövezeti családi otthon keresi új tulajdonosát!

Eladó ingatlanunk (158 m2) egy négylakásos sorházban helyezkedik el, csendes, kisvárosi környezetben, karnyújtásnyira a fővárostól. Az ingatlan 1997-ben épült, duplakomfortos, a közelmúltban teljeskörűen fel lett újítva, energetikai besorolása: „CC”, a szomszédok rendesek és dolgosak.

Újonnan festett, távnyitású kapun át juthatunk a közös szorgalmi útra, melynek mentén mindegyik lakás saját előkerttel rendelkezik, a miénk 80 m2. Innen nyílik a távnyitású kapu a saját garázsba (16,2 m2). A vízellátásról automata öntözőrendszer gondoskodik. A terasz (15,15 m2) fagerendás, polikarbonát tetővel. Mind a terasz, az erkély és az ablakok is délkeleti tájolásúak. Kívülről 10 cm nikecell szigetelést kapott, a falak anyaga tégla.

A földszint járólappal van burkolva, az előszoba (2,52 m2) után a nappaliba (36 m2) jutunk, ahol a fényről a hatalmas ablakok, a hangulatról pedig a beépített kandalló gondoskodik. A nappalitól balra, egy boltívvel elválasztva, ám azzal egy légtérben található az étkező és a konyha (19,8 m2), jó állapotú, hatalmas konyhabútorral, Bosch mosogatógéppel és 2 éves Bosch tűzhellyel, valamint elszívóval. A közlekedőn (4,6 m2) keresztül juthatunk a kamrába (1,62 m2); a földszinti fürdőszobába (4,14 m2), amely zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik; a mosókonyhába, ahol a mosógép mellett a három éves Ariston kondenzációs kazán biztosítja a fűtést és a melegvizet (földszinten padlófűtés, emeleten radiátor); továbbá a garázsba.

Ha felmegyünk az emeletre, négy tágas szobát találunk laminált padlóval, a közlekedőn pedig járólappal. Tőlünk balra helyezkedik el a jelenlegi hálószoba (hasznos alapterülete 20,07 m2), ahol a hatalmas tér miatt egy 6 m2-es gardrób került kialakításra (ez az eredeti alaprajzon még nem szerepel), kétszer kétajtós ruhásszekrénnyel, polcokkal és fiókokkal, diószínű bútorlapból, tolóajtóval és egészajtós tükörrel. A helyiség klimatizált, csakúgy, mint a középső nagyszoba (hasznos alapterülete 18,69 m2). Ez a helyiség egy gipszkarton fallal lett kettéválasztva (az alaprajzon még nincs rajta), mely igény szerint könnyen eltávolítható vagy meghagyható. Innen nyílik a tágas erkély (6,28 m2) zöldövezetre néző kilátással. A közlekedő átellenes oldalán kap helyet a emeleti wc (1,8 m2) és az újszerű fürdőszoba (5,62 m2) káddal és beépített szekrénnyel, külön helyiségben. Végül eljutunk a kisszobába (hasznos alapterület 14,16 m2), mely vendégszobaként működik, és egy tágas gardrób (4,8 m2) csatlakozik hozzá, kétajtós beépített szekrénnyel. Gyerekszobának is ideális!

Ha jó befektetést keres, netalán családjával élhető környezetben szeretne letelepedni a főváros szomszédságában, akkor megtalálta, amire vágyott! Várom hívását, amennyiben ön magánszemély, és meg szeretné tekinteni az ingatlant.

INGATLANOSOK KÍMÉLJENEK, HIDEGHÍVÁST NEM KÉRÜNK!!!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Csömör
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szőlő utca
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 158
Szobák száma: 4
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: kandalló, klíma, garázs, tágas, gépesített konyha
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 442 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó sorház, Csömör" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések