Betöltés...

három lakásra osztható, felújítandó családi ház áron alul

Ár: 29.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hatalmas terek - több lakás kialakítására alkalmas ingatlan áron alul ! Családi házas zöldövezetben, Pestszentimre és az M5-ös autópálya között, a Kossuth Ferenc - telepen eladó egy 150 m2 alapterületű (a természetben ennél nagyobb), többgenerációs, felújítandó ház 820 m2-es telekkel.
A három lakás a következőképpen van kialakítva :
az első lakás 49.27 m2, bejárata a ház utca felőli részére esik, de az udvaron belül van. Egy tágas előszobába lépünk. Bal kéz felé esik a szoba, szemben tovább pedig a konyhába juthatunk. A konyha végéből egy közlekedő vezet a spejzba és a fürdőszobába, valamint belefut a második lakás előszobájába. Ezt az ajtót le lehet falazni, hogy teljesen el legyen szeparálva a másik lakástól. Ezt a lakást könnyedén meg lehet növelni a kb. 50 m2 padlástérrel, ami még nincs beépítve !
a második lakás 106.54 m2, bejárata a ház oldaláról nyílik. Egy előszobába lépünk, aminek a végében található az egyik fürdőszoba, jobbra pedig a nappaliba érkezünk. Ebben az előszobában helyezték el a gáz kombi cirkót. A nappaliból lehet feljutni egy lépcsőn az emeletre. A konyhába érkezünk, onnan jobbra és balra egy-egy szoba van, a lépcső mellett pedig egy második fürdőszoba.
a harmadik lakás 27,8 m2, bejárata is a ház oldaláról nyílik. Itt a konyhába lépünk, annak végében van a fürdőszoba, jobbra pedig a szoba.
Össz. lakótér 183,61 m2 + padlástér kb. 50 m2-es beépítetlen része.
A ház kívülről szigetelt, csak a színezés maradt hátra. A tető jó állapotú cseréppel fedett.
A nyílászárók műanyagok. A csempézett helyiségekben a burkolatok megvannak, a szobákban viszont új padlót kell lerakni. A konyhákat fel kell szerelni.
A fűtést és meleg vizet egy központi gáz kombi cirkó biztosítja.
A hatalmas kertben grillező és egy medence található, amit fel kell újítani.
Az 54-es és 55-ös buszok a Boráros tér - Nagykörútra visznek 30 perc alatt, a 84E, 89E és 294E jelzésű buszokkal a Határ úti metrómegállóhoz juthatunk el. Éjszakai járat a 994-es. Pestszentimre felső állomásról (ami 10 perc gyalog) az S21 jelzésű vonattal a Nyugati pályaudvar Köbanya-Kispest állomáson keresztül 31 perc.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Eke utca
Telek nagysága (m2) : 820
Épület hasznos területe (m2) : 184
Szobák száma: 5
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 659 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "három lakásra osztható, felújítandó családi ház áron alul" című hirdetést látja. (fent)