Betöltés...

PANORÁMÁS családi ház, egy panellakás áráért!

Ár: 25.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
TÖBB GENERÁCIÓ együttélésére illetve panzió üzemeltetésére is alkalmas, nagyméretű, jó elosztású házat keres, megfizethető áron?
ELADÓ Szomoron a Szél Kálmán térről mindössze 30 percre 1990-ben épült 176 m2 es kétszintes ház beépíthető tetőtérrel,1033 m2 telekkel . A vidékre kiköltözni vágyó családok által egyre közkedveltebb község, gyönyörű panorámával rendelkezik. A Gerecse hegység és a Zsámbéki medence között található. A ház felújítása elkezdődött, befejezése az új tulajdonos igényei szerint alakítható. Az ingatlan ideális, azon családok részére, akik Budapest vonzáskörzetében, kiemelkedően biztonságos, nyugodt környezetben, összetartó, jó lakóközösségben szeretnének élni, illetve két generáció számára is megfelelő életteret biztosít. Jó közlekedés, iskola, óvoda, közért és buszmegálló a közelben. Sváb gyökerekkel rendelkező falu, ahol gyerekeik már az óvodában német nyelven tanulnak.
A ház több lehetőséget rejt magában, hiszen jó elrendezésű, masszív, jól megépített ház, egy kisebb 44 m2-es és egy nagyobb 124 m2-es lakrészből áll pillanatnyilag, amihez egy fedett terasz és egy dupla garázs is tartozik. De igény szerint két 88 nm-es lakássá alakítható, vagy egybe is nyitható. Ősfás kertje alkalmas gyümölcs és zöldség termesztésre, de állattartásra is. A kertben 2 dió és 8 db gyümölcsfa található, amik pár éve lettek telepítve, most kezdtek termőre fordulni. A kertben lévő melléképület használható állattartásra és tárolónak egyaránt.
A ház összközműves, aszfaltos utcában található, ezért kiválóan alkalmas panziónak, is hiszen a környéken megnőtt a kereslet az ilyen jellegű vállalkozásra.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szomor
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Ady Endre
Telek nagysága (m2) : 1033
Épület hasznos területe (m2) : 176
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
Extrák: PANORÁMÁS, aszfaltos , csendes,jó közlekedés
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 882 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "PANORÁMÁS családi ház, egy panellakás áráért!" című hirdetést látja. (fent)