Betöltés...

Nagymaros központjában családi ház+működő üzlet

Ár: 67.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nagymaros központjában, árvízmentes területen, családi ház, működő üzlethelyiséggel (Kis Francia Pékség és kávézó) eladó! A vasútállomás 60 méterre, komp 200 méterre található.
A ház az 1900-as évek elején épült, 2010-ben a felújítása és bővítése megtörtént- a mai kor elvárásainak megfelelően és az épület jellegét megtartva. Az üzlethelyiség és a lakóház remekül illeszkedik a település utcaképébe. Az épület vastag falai téglából, kőből és vályogból épültek, a hozzáépített új részek korszerű hőszigeteléssel (kőzetgyapot) lettek kialakítva, az összes nyílászáró cserére került. Az épület stílusával harmonizáló, hőszigetelt üvegezésű, fa nyílászárók kerültek beépítésre.
Az épület 2 szintes, tetőtér beépítéssel és félemelettel. A ház alsó szintjén üzemelő 50 nm-es kávézó utcafronti kialakítású, a térkövezett területre asztalok és székek kihelyezhetőek.
Az alsó szinten található 2 nagyszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba. A félemeletre és az emeltre vezető falépcső az előszobából nyílik. A félemeleten teraszos szoba is kialakításra került. Az emeleti szinten 2 nagyméretű szoba került kialakításra, komplett konyhával, és zuhanyzós fürdőszobával. A ház fűtését és meleg vízellátását gázcirkó biztosítja, valamint a nappaliban egy tökéletesen megépített cserépkályha - a hangulat kedvéért. Mindemellett 2 db hűtő-fűtő inverteres klíma biztosítja a kényelmet a kávézóban ill. az emeleten.
A fagerendás mennyezetei barátságos hangulatot kölcsönöznek a lakórészeknek. Az elosztása miatt tökéletesen használható 2 generáció vagy nagycsaládosok számára is az ingatlan.
A mediterrán hangulatú udvar teljesen zárt, hangulatos macskakővel burkolt. A kerti növények, melyek elsősorban örökzöldek, kiépített csöpögtető rendszerrel öntözhetőek. Budapest 40 perc vonattal, az M2 gyorsforgalmi út 15 km-re található, az M3 autópálya Budapesti bevezetője 35 perc alatt elérhető. Óvoda, iskola, élelmiszerboltok az utcában, patika, orvosi rendelő 150 méterre található. Ár: 67.500.000.-Ft
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
További ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.
TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán
TEL: 06-30-961-8051

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagymaros
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: xxx
Telek nagysága (m2) : 250
Épület hasznos területe (m2) : 280
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 824 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Nagymaros központjában családi ház+működő üzlet" című hirdetést látja. (fent)