Betöltés...

Varázslatos kis farm Csévharaszton

Ár: 35.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az ingatlan Budapest határától 34 km-re, Csévharaszton van, egy csöndes kis utca végén, erdővel körülvett területen. A környezet olyan, hogy akár egy tisztáson érezhetnénk magunkat, csend, jó levegő, lehető legközelebb a természethez, mindez mégis elég közel a fővároshoz.
A ház hatalmas kertje nem érintkezik szomszéddal, a házat a természet veszi körül közvetlenül. A főépületet 2008-ban építették át a jelenlegi tulajdonosok saját ízlésüknek megfelelően. Nagy terek, boltíves ajtók, ablakok, kőburkolatok adják az épület romantikus hangulatát, melyben leginkább az alföldi parasztházak hagyományai keverednek egy erdészház minden porcikájában természet közeli világával. A házhoz több melléképület tartozik, valamint egy zárt garázs és egy tetővel ellátott kocsi beálló.
A ház földszintje kertkapcsolatos, 160 nm lakóterülettel rendelkezik. Ez egy 54 nm-es nappalit, 30 nm-es étkezős konyhát, 16 nm-es hálót és 12 nm-es dolgozó és gardróbszobát egyben, valamint fürdőt, WC-t, kazánházat mosókonyhával együtt és 2 előteret tartalmaz. A tetőtér is beépített, itt 3 szoba található 60 nm-en, melyekbe a nappalin keresztül vezet föl a lépcső. A házat körben veranda övezi, a kert felé hatalmas fedett terasszal.
Az egyik melléképület 30nm alapterületű, fűthető téglaépület közvetlenül a főépület mellett, amely zuhanyzót, WC-t is tartalmaz. Ezen kívül és egy állattartásra, takarmánytárolásra alkalmas 30 nm-es téglaépület is található a tanyán. A ház Kelet-Dél-Nyugat tájolású. Az épület ebben a csodálatos környezetben minden komfortot megad lakójának, a mai igényeknek megfelelően. A fűtésről modern gáz cirkó fűtőrendszer, padlófűtéssel kombinálva gondoskodik, amelyet egy fatüzelésű kandalló egészít ki. A házba víz, villany, gáz és internet van bevezetve. A kert gyönyörűen parkosított, amelyben egy 5x10 m-es, 150 cm mély medence található a nyári fürdőzéshez. A tanya állattartásra kiválóan alkalmas, jelenleg is több lekerített kertrész található rajta, ahol lovak, kecskék, baromfik élnek.
A ház 40 percre található autóval Budapesttől, vonattal Monorig lehet megközelíteni, onnan helyközi buszjárat visz be a faluba, a busz végállomás 10 perc sétára van a háztól. A házat fenyőerdő és akácos erdő öleli körbe, a környéken csodás kirándulásokat lehet tenni.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Csévharaszt
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gyöngyvirág
Telek nagysága (m2) : 1800
Épület hasznos területe (m2) : 190
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: medence
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1492 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Varázslatos kis farm Csévharaszton" című hirdetést látja. (fent)