Betöltés...

Eladó családi ház Salgótarján, Füleki út

Ár: 17.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Salgótarjánban - A Beszterce-lakótelepen - eladásra kínálunk egy 90 és 55 m²-es, két lakásos családi házat, amelyben többek között 5 szoba, 2 konyha, 2 fürdő (+WC), és egy 26 m²-es fedett terasz található.
Az ingatlanban a fűtést (mindkét szinten - külön) gázcirkó biztosítja. Az épület folyamatos felújításokon esett át az utóbbi pár évben, ennek köszönhetően kellemesebbnél kellemesebb, otthonias hangulatot nyújthat új lakói számára.
26 m²-es fedett terasza alkalmas hangulatos összejövetelekre, és persze mindezek kiheverésére, mivel rendelkezik egy nagyon kényelmes kanapéval is.
(Ha már terasz, akkor) Említendőek azok a nyugodt nyári éjszakák, amikor a csillagokat nézve elmereng az ember, majd a gyönyörű szabad ég alatt álomra hajtja fejét. Ugye milyen jól hangzik?
A ház ideális többgenerációs családnak, egyedülállónak, de alkalmas rendelőnek, üzlethelyiségnek, irodának, és egyéb vállalkozásnak is. Emellett kiadható apartmanként (akár több csoport számára is) az elrendezése és a környezet kimagasló turisztikai értékei miatt.
Ha szeretne elszeparált, nyugodt, erdővel és hegyekkel körül vett helyen élni, akkor kiemelten ajánlom figyelmébe ezt az ingatlant. Kérem keressen bizalommal!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Salgótarján
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Füleki út
Telek nagysága (m2) : 814
Épület hasznos területe (m2) : 145
Szobák száma: 5
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 3384 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Salgótarján, Füleki út" című hirdetést látja. (fent)