Betöltés...

Komárom-szőnyben nagy parasztház 1205nm telken eladó

Ár: 5.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Komárom igen népszerű a fürdőjéről, az erődökről ezért nagy az idegenforgalom. Nagy lehetőség rejlik ebben az ingatlanban egy leleményes vevőszámára. Egy apartman vagy panzió kialakítása nyerő befektetés lehet, mivel tavasztól egészen késő őszig a külföldi nyugdíjasok kedvenc helye ez a város. Ma divatos „romkocsmának” is kiváló, ez az eladó, Komárom-Szőnyi igazi házritkaság.
Ezen a területen épült meg 2000 éve Brigetio, a Római Legio I. Adiutrix állandó tábora. E több mint 2000 éves történelmi út mentén épült meg kb. 120 éve, ez a Római-kori építmény faragott köveiből, tégláiból épült, felújítandó ,,nagygazda", parasztház ritkaság, mely most jóval kuriózum értéke alatt vált eladóvá.
Akár több generációnak is otthona lehet, vagy extra lakásnak is kiváló, igazi ritka, alkalmi vétel, eredeti állapotában felújítva, pótolhatatlan ritkasága és különlegessége miatt értéke folyamatosa csak növekszik. A vastag tégla, kő és vályogfalazat természetesen garantálja a megfelelő hőszigetelést a lakórészen éppúgy, mint a vele egy tető alatt lévő vályogfalazatú istállónál, amely kis átalakítással a lakórészhez csatolható. A házhoz hosszú tornác tartozik, melyben beüvegezve akár télikert is kialakítható. A tetőtér beépíthető, a ház mögött utólag hozzáépített 25m2-es tégla falazatú helyiség van, amely akár garázs, vagy műhely céljára is alkalmas.
A telek végénél horgásztó van sétánnyal, ivókúttal, szabadidős lehetőségekkel. A telekről így a tóra nyílik kilátás (a tó mögött keskeny kiserdő, a vasút és a Duna).
Az ingatlan csendes falusias, mégis központi helyen van, üzletek, közintézmények, egészségügyi ellátás a közelben.
Ez a régi, nagy parasztház ma már kuriózumnak számít, szabad-tűzhelyes, kürtőkéményes konyhájával. Nagycsaládosoknak, a régi idők szerelmeseinek, a természetes életmódot kedvelőknek ajánlom.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Komárom
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Széchenyi István u.11sz
Telek nagysága (m2) : 1205
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 4
Komfort: Komfort nélküli
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 1452 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Komárom-szőnyben nagy parasztház 1205nm telken eladó" című hirdetést látja. (fent)