Betöltés...

Függőágy rögzítő készlet

Ár: 5.390 Ft

SZETT - A készlet mindent tartalmaz, amely egy függőágy vagy hinta stabil és biztonságos felakasztásához szükséges. A készlet 2 tartós nylon zsinórt, 2 alátétet, valamint 2 karabinert tartalmaz.


UNIVERZÁLIS ALKALMAZÁS - a szerkezet sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy sikeresen használjuk a függőágy rögzítésére szolgáló készletet, valamint a hinta vagy a függő brazil szék biztonságos rögzítését. A készletet úgy választották ki, hogy függőágyat vagy 2 hintát akaszthasson fel.


KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS STABILITÁS - függőágy vagy hinta szerelőkészlete lehetővé teszi azok gyors felakasztását anélkül, hogy fát kellene károsítani, és további szerszámokat sem kell használni. Az összes alkatrész kiváló minőségének köszönhetően ez a készlet is nagyon tartós és biztonságos.


TÁROLÓTÁSKA - a készlet minden eleme egy kompakt tasakba van csomagolva, amely tökéletesen alkalmas azok tárolására, amikor nincs rájuk szükség (például a téli szezonban), így megvédi őket a sérüléstől. Egy ilyen táska megkönnyíti a készlet hordozását is, pl. amikor kirándulni megy.


LEÍRÁS:



    alkalmazás: hinta, függőágy, brazil szék
    vonal hossza: 150 cm
    súlya: 0,550 kg
    súlya a csomagban: 0,585 kg


TARTALMA:



2x nylon zsinór
2x alátét
2x karabiner
2x tépőzár
tároló táska




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Függőágy rögzítő készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: