Betöltés...

Comfort-aurora 140x200x20cm táskarugós matrac

Ár: 98.660 Ft

Comfort-aurora 140x200x20cm táskarugós matrac
Ez a 20 cm magas rugós matrac kiváló minőségű, nagy széntartalmú acélrugókkal van ellátva, amelyek erős és egyenletes alátámasztást biztosítanak, hatékonyan enyhítve a derékfájást.Ez a rugós matrac (keménység H3) egy olyan matrac, amely egyesíti a kényelmet és a tartást. Erős támogatást nyújthat az alváshoz, enyhíti a deréknyomást, és kényelmes ölelő érzést biztosít. A matrac felső rétege kiváló légáteresztő természetes anyagból készült, puha és kényelmes töltettel kombinálva, így száraz és kényelmes alvási élményt nyújt.
Ez a rugós matrac (H3 keménység) ötvözi a kényelmet és a támaszt. Erős alátámasztást nyújt az alváshoz, enyhíti a derékfájást, ugyanakkor kényelmes ölelést biztosít. Ha a kényelem és a támasz egyensúlyát keresed, akkor ez a matrac a tökéletes választás számodra.
Ár a matracra vonatkozik
Termékelőnyök:
-Erős alátámasztás-Az H3-as keménység közepes, így egyszerre biztosítja a test súlyának megtartását és a kényelmes ölelést.-Kiváló légáteresztő képesség-Hosszú élettartamú.-Nagy teherbírás:130 kg-os terhelhetőség.-Minőségi garancia: 36 hónapos garancia (a huzat 6 hónap).-Antiallergén
Kiknek ajánljuk:
Azoknak, akiknek erős alátámasztásra van szükségük a derék és a hát területén.Akik kemény matracon szeretnek aludni, de keresik a kényelem és a támasz egyensúlyát.A hátonalvóknak, akiknek a derék és a csípő területét kell megfelelően alátámasztani.Nagyobb testsúlyú emberek: Akiknek nagyobb teherbírású matracra van szükségük.
A képek illusztrációk, és a valós terméktől eltérhetnek. Az árnyalatok, színek és minták kis mértékben különbözhetnek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Comfort-aurora 140x200x20cm táskarugós matrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: