Betöltés...

Forgatható irodai karosszék kihúzható lábtartóval, fekvőfunkcióval

Ár: 34.990 Ft

Forgatható irodai karosszék kihúzható lábtartóval, fekvőfunkcióval

Forgatható irodai karosszék kihúzható lábtámlával, fekvőfunkcióval, 130 kg teherbírással, krémszínű
Ez a forgatható irodai karosszék magas háttámlával, kihúzható lábtámlával, fekvőfunkcióval minden igényt kielégít a kényelmes munkavégzés érdekében. Ülésmagasság-állítással rendelkezik, ezenkívül a TILT funkció lehetővé teszi, hogy a fotel dönthető legyen egy rövidebb pihenés érdekében, amely adott pozícióban rögzíthető is.
A lábtartó szintén kihúzható és állítható, biztosítja a kényelmet és javítja a lábak vérkeringését. A helyes pozíció minimalizálja a fáradtságot és kiküszöböli a helytelen pozicionálás okozta izomfájdalmakat, védi az egészségét!
A gumikerekek használatának köszönhetően a padló nincs kitéve karcolásoknak, a szőnyeg pedig sértetlen marad. Elkerülheti az alátétek használatát is, amelyeket nem könnyű tisztítani, és egy idő után csúnyán néznek ki. A kerekek védik a padlót, mozgatásuk pedig csendes és kényelmes. Az ötcsillagos, dupla görgőkkel ellátott krómacél lábazat stabil mozgást biztosít, és növeli a szék eleganciáját.
Az irodai szék összeszerelésének teljes folyamata gyors és egyszerű, nem vesz igénybe több mint 10 percet. Az öko-bőr használatának köszönhetően a fotel könnyen tisztítható, csak egy darab nedves ruhára van szüksége hozzá.
Tulajdonságok:
ForgathatóÜlésmagasság állításKihúzható lábtámlaFekvő funkcióPadlókímélő gumikerekekGyors és egyszerű összeszerelésElegáns anyaghasználatKönnyen tisztíthatóAnyag színe: krémAnyag: öko bőrSzerkezet: krómozott acélKerekek: gumiMechanizmus: pillangó karMaximális terhelés: 130 kgMéretek (szél./mag.): 102-110 cmLábtartó (szél./mag.): 38×22 cmÜlőfelület (szél./mag.): 51×46 cmHáttámla (szél./mag.): 66×50 cmSúlya: 16 kg
A csomag tartalma:
1 db irodai karosszék

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Irodai
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Forgatható irodai karosszék kihúzható lábtartóval, fekvőfunkcióval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: