Betöltés...

Eteenly 10 méteres RGB LED szalag

Ár: 5.990 Ft

Eteenly 10 méteres RGB LED szalag
Intelligens vezérlés 10 méter hosszúságbanEz a Bluetooth vezérlésű LED szalag 10 méter hosszú, és lehetővé teszi a világítás teljes körű irányítását. A mobilalkalmazáson, távirányítón vagy a vezérlődobozon keresztül kapcsolhatod be és ki a fényeket, állíthatod be a színt, a fényerőt és a különböző üzemmódokat. Az alkalmazás időzítő funkciójával kényelmesen ébredhetsz, vagy békésen elaludhatsz a fények segítségével.
Zene- és mikrofon-szinkronizációA beépített nagy érzékenységű mikrofonnak köszönhetően a LED szalagok a zene ritmusára és a hangra is reagálnak. Az alkalmazáson keresztül letöltheted és lejátszhatod a kedvenc zenéidet, miközben a fények tökéletes hangulatot teremtenek randevúkhoz vagy bulikhoz.
Egyszerű telepítésA csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van a telepítéshez. A LED szalag erős kétoldalú ragasztószalaggal van ellátva, így könnyedén rögzíthető bármilyen tiszta és száraz felületen. A szalag igény szerint vágható is, hogy pontosan illeszkedjen az adott helyre.
Színes és fényerő-szabályozhatóA szalag minden méterén 30 prémium minőségű RGB 5050 LED található, amelyeket akár 16 millió színre állíthatsz az alkalmazás segítségével. A fényerő szintén szabályozható, akár az alkalmazásból, akár a távirányítóval.
Biztonságos anyag és széleskörű felhasználásA LED szalagok tökéletesen alkalmasak a nappali, hálószoba, lépcső, konyha, erkély, számítógépasztal vagy a nappali dekorálására. Különösen ajánlott ünnepi alkalmakkor, mint például karácsony, halloween, házibulik vagy esküvők. A felhasznált anyag környezetbarát és biztonságosan alkalmazható akár gyerekszobákban is.
Csomag tartalma:
2 x 5 m LED szalag1 x vezérlődoboz1 x távirányító1 x tápegység

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Eteenly 10 méteres RGB LED szalag" című hirdetést látja. (fent)