Betöltés...

Nagyméretű gamer egérpad, egéralátét, asztalvédő, 90x40 cm, fekete, méhsejt mintával

Ár: 2.390 Ft

























Nagyméretű gamer egérpad, egéralátét, asztalvédő, 90x40 cm, fekete, méhsejt mintával 










Nagy felület, kényelmes használat - Az XXL méretű alátét elegendő helyet biztosít az egér és a billentyűzet számára, mindezt úgy, hogy az egér mozgatására megfelelő tér még szabadon marad. Természetesen más tárgyakat is elhelyezhet rajta, például jegyzetfüzeteket, tollakat vagy egy pohár italt, ami segít rendszerezni az íróasztalát. A sima felület, amely javítja az egérmozgások pontosságát , ami mind munka, mind játék közben fontos. Az alján lévő csúszásgátló rétegnek köszönhetően a párna stabilan a helyén marad , ami megakadályozza a csúszást intenzív használat során.



Vízálló felület - Megvédi az íróasztalt az italok véletlen kilöttyenéségtől , ami különösen fontos, ha véletlenül kávét vagy vizet iszik a számítógép mellett.Vízállóságának köszönhetően könnyen tisztán tartható. Csak törölje le az alátétet egy nedves ruhával a szennyeződések vagy kiömlött folyadékok eltávolításához, ami nagyon praktikussá teszi a mindennapi használatban.
Stílusos megjelenés - a nagy pad védi az íróasztalt karcolások, kopások és egyéb sérülések ellen amelyek a mindennapi használat következtében jelentkezhetnek. Védi az íróasztal felületét a leggyakrabban használt helyeken a túlzott kopástól. A párna modern kialakítása és "méhsejt" mintázata modern és elegáns megjelenést kölcsönöz amely esztétikussá teszi a munkahelyet vagy a játékállomást.









Tulajdonságok: 



Szín: fekete-kék, méhsejt minta
Csúszásgátló alsó rész
Anyag: poliészter + gumi
Vízálló borítás
méretek: 90 x 40 x 0,4 cm
súly: 0,659 kg


















Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Irodai
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nagyméretű gamer egérpad, egéralátét, asztalvédő, 90x40 cm, fekete, méhsejt mintával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: