Betöltés...

Napelemes utcai SMD LED lámpa mozgásérzékelővel, távirányítóval, 500W

Ár: 27.990 Ft
















Napelemes utcai SMD LED lámpa mozgásérzékelővel, távirányítóval, 500W 



Nagy teljesítményű, távirányítós és mozgásérzékelős szolár lámpa, nagy fényerejű A+ SMD ledekkel szerelve. A napelemes lámpát rögzíthetjük egy tartóra (nem része a csomagnak), amellyel egy stabil tartású, energiatakarékos lámpát kaphatunk, amelynek magassága csak a szereléstől függ. Beépített szolár panelének köszönhetően nincs szükség bonyolult műveletekre vagy vezetékezésre, mozgásérzékelőjének köszönhetően pedig a kapcsoló helyét sem kell kialakítani. Felhelyezése javasolt akár a kertben, akár a garázs vagy a bejárati ajtó fölé, fészer oldalára. De a speciálisan kialakított optikai elemeknek köszönhetően hatalmas fényerővel rendelkező lámpa alkalmas akár 200-250 négyzetméter bevilágítására is. IP67 védettségének és a zárótömítésének köszönhetően az esőzések során sem kell aggódnia. 


A lámpa alkonykapcsolóval szerelt, nem kell Önnek bajlódnia a kapcsolgatással, a lámpa automatikusan felkapcsol alkonyatkor, majd hajnalban ki, és megkezdi a töltést, melyet a lámpatest hátoldalát borító napelemekkel hajt végre. Működése személyre szabható, a világítási idő állítható. Mozgásérzékelője segít, ha Ön vagy más érezik otthonához, a lámpa ekkor automatikusan erősebb fénnyel világít, míg normál módon a fényerőhöz igazodik.


Tulajdonságok: 




Távirányítóról vezérelhető
720 db nagy fényerejű SMD led
Teljesítmény: 500 W
Választható üzemmód
Integrált napelem
Mozgásérzékelő
Falra szerelhető kialakítás
Nagy fényerő
IP67 védelem
120° érzékelési szög
akár 200-250 négyzetméter megvilágítható vele
Mérete: 48 x 5.5 x 35 cm


A csomag tartalma:



Nagy fényerejű szolár lámpa mozgásérzékelővel
Távirányító (az elem tartozék)
Felszereléshez szükséges csavar



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Napelemes utcai SMD LED lámpa mozgásérzékelővel, távirányítóval, 500W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP