Betöltés...

Állítható feszültségű univerzális tápegység 6 féle csatlakozóval, 3-12V, 2000mA, 30W

Ár: 3.590 Ft





































Állítható feszültségű univerzális tápegység 6 féle csatlakozóval, 3-12V, 2000mA, 30W 










Sokoldalú, mégis szabványos - Ez az univerzális tápegység állítható kimeneti feszültségének köszönhetően egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos otthoni és professzionális alkalmazásban használható. Feszültsége az alábbi értékekre állítható be: 3V, 4,5V, 5V, 6V, 7,5V, 9V, 12V.  Ez egy tökéletes megoldás olyan eszközök számára, mint routerek, modemek, kamerák, hordozható hangszórók, háztartási készülékek és akár még bizonyos laptopok áramellátására is alkalmas.  A feszültség kézzel kapcsolható a készlethez mellékelt kulccsal, amely megkönnyíti a forgókapcsoló pozíciójának megváltoztatását. A feszültségszabályozó véletlenül nem módosítható, így minden környezetben biztonsággal, az elállítódás veszélye nélkül használható. Az értékek közti váltást a tárcsa kulccsal történő forgatásakor jellegzetes kattanó hang jelzi.



Cserélhető csatlakozófejek - a tápegység mellé a csomagban található egy hat cserélhető hegyből álló készlet különböző méretekben, ami lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen egyenáramú csatlakozóval felszerelt készülékkel kompatibilis legyen. Ennek köszönhetően a felhasználónak nem kell aggódnia amiatt, hogy a tápegység nem kompatibilis a különböző eszközökkel - szinte biztos, hogy a készlet tartalmazza a megfelelő fejet, ami ezt a tápegységet rendkívül praktikus és univerzális megoldássá teszi. 




Teljesítmény és megbízhatóság - A tápegység maximális teljesítménye 30 Watt. A stabilizált kimeneti feszültség biztonságos áramellátást biztosít a csatlakoztatott eszközök számára, minimálisra csökkentve az instabil áramból eredő károk kockázatát. Hosszú, 150 cm-es kábele lehetővé teszi a készülék szabad használatát még a nehezen hozzáférhető helyeken is, Egy további USB csatlakozó is található a táőegységen, amely lehetővé teszi a mobileszközök, például okostelefonok vagy táblagépek töltését.



Tartósság - a tápegység kiváló minőségű anyagokból készült amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. A készülélkház tartós ABS anyagból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a magas hőmérsékletnek. A tápkábel rugalmas és tartós PC anyagból készül , amely megvédi a kopástól és a sérülésektől, még intenzív használat esetén is.








Tulajdonságok: 



Teljesítmény: 30 W
 
Bemeneti feszültség: 230V,  0,25A, 50/60Hz
Kimeneti feszültség: 3V / 4.5V / 5V / 6V / 7.5V / 9V / 12V
USB: 5.0V 2.1A
Maximális kimeneti teljesítmény: 2000mA
Csatlakozók: 2.5 x 0.75mm, 3 x 1.1mm, 3.5 x 1.35mm, 4 x 1.7mm, 5.5 x 2.1mm, 5.5 x 2.5mm
Kábel hossza: 150 cm
Mérete: 8 x 7 x 5 cm
súly: 0,122 kg


A csomag tartalma:



Hálózati adapter
6 cssatlakozófej
Állítókulcs
























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Állítható feszültségű univerzális tápegység 6 féle csatlakozóval, 3-12V, 2000mA, 30W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: