Betöltés...

Blumfeldt Etsu, konyhasziget, kihúzható munkalap, 2 fiók, 4 ajtó, étkezőasztalként is használható, tárolóhely, könnyen tisztítható

Ár: 93.290 Ft

A Blumfeldt Etsu konyhasziget ötvözi a funkcionalitást az időtlen eleganciával, és bármely konyha központi elemévé válik. Nagyvonalú kialakításának és intelligens funkcióinak köszönhetően nem csak elegendő tárhelyet, hanem sokoldalú felhasználási lehetőségeket is kínál.A kihúzható munkalapnak köszönhetően a konyhasziget ideális kis konyhákba, mivel további teret biztosít az ételek elkészítéséhez. A 2 fiók és 4 ajtó lehetővé teszi a konyhai eszközök rendszerezett tárolását, míg a kihúzható munkalap kényelmes ülőhelyként is használható.A konyhasziget időtlen kialakítása a modern és a hagyományos elemeket ötvözi, így minden konyhába tökéletesen illeszkedik. A világos színek légies és kellemes hangulatot kölcsönöznek neki.A Blumfeldt Etsu konyhasziget nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is, és minden bizonnyal konyhája központjává válik. Vásárolja meg ezt a sokoldalú bútordarabot, és tapasztalja meg az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációját!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Konyha
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.16
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Blumfeldt Etsu, konyhasziget, kihúzható munkalap, 2 fiók, 4 ajtó, étkezőasztalként is használható, tárolóhely, könnyen tisztítható" című hirdetést látja. (fent)