Betöltés...

LED csillag kivetítő, űrhajós

Ár: 6.990 Ft


ŰRHAJÓS FORMA -  egy innovatív és dekoratív játék, amely a mennyezetet vagy a falakat csillagos égbolttá varázsolhatja . Az űrhajós formájú szokatlan kialakításának köszönhetően a projektor nem csak világításként, hanem esztétikai funkcióként is szolgál, térhangulatot kölcsönözve a helyiségnek. A mozgatható fej lehetővé teszi a vetítés irányának beállítását , így a fényt bárhová irányíthatja a szobában.  



PROJEKTOR FUNKCIÓ  - csillagokat és ködöket vetít a mennyezetre és a falakra, lenyűgöző hangulatot teremtve az éjszakai égbolton. A vetítések dinamikusak, különböző színek és megjelenítési módok beállítására alkalmasak , ami egyedülálló vizuális élményt nyújthat.



MULTIFUNKCIONALITÁS  - ideális lehet dekorációs elemként  éjszakai lámpa  gyermekszobába, kozmikus hangulatot kölcsönözve. A projektor fénye nyugtató hatású lehet, a mozgó csillagok pedig kellemes környezet kialakításával segíthetik a gyermek elalvást . Az űrtémák felkelthetik az érdeklődést a csillagászat és az űrkutatás iránt a legkisebbekben is. 



TÁVIRÁNYÍTÓVAL-  a projektor távirányítóval és az űrhajós testén található gombokkal van felszerelve , amelyek lehetővé teszik a be- és kikapcsolását, valamint a beállítások megváltoztatását: színek megváltoztatása; a köd vagy csillagok be- és kikapcsolása; időbeállítások (a csillagok automatikus világosítása és elsötétítése egy adott időpontban). 
TULAJDONSÁGOK:



szín: fehér
bármilyen fejhelyzet: igen
anyaga: ABS, PVC
tápellátás: hálózati
3 funkciógomb
távirányító: igen
7 világos szín (piros, lila, zöld, piros-lila, zöld-kék, piros-zöld, változó)
méretei: 12 x 18 x 6,5 cm
súlya: 0,2 kg
súlya csomagban: 0,25 kg
TARTALOM:



űrhajós csillagkivetítő
távirányító
USB tápkábel




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED csillag kivetítő, űrhajós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: