Betöltés...

Tároló állvány kerekeken

Ár: 5.190 Ft


ELEGÁNS KIALAKÍTÁS  - Kiváló minőségű PP anyagból (polipropilén) készült, a polc  a tartósságot és a könnyűséget ötvözi , így könnyen mozgatható,  ellenáll a nedvességnek és a karcolásoknak . Mindegyik polc  lézerrel vágott alsó virágmintás kivágással rendelkezik , amely finom varázst kölcsönöz neki, és a fürdőszoba dekoratív elemévé teszi. A minta nem csak az esztétikát emeli ki, hanem  jobb levegőkeringést is lehetővé tesz , ami fontos a párás fürdőszobai környezetben.



STABIL–   A polcok egymással  tökéletesen illeszkedő, kiváló minőségű rozsdamentes acélból  készült  csatlakozókkal vannak összekötve . Ennek köszönhetően  a szerkezet stabil és strapabíró , a polcon pedig könnyedén elfér különféle fürdőszobai kiegészítők, kozmetikumok és tisztítószerek. A készlet  négy fehér dugót is tartalmaz , amelyek  védik azokat a lyukakat , amelyekbe a csatlakozókat behelyezik. Ezek a sapkák nemcsak javítják a polc esztétikáját, hanem  megakadályozzák a por és a nedvesség bejutását a csatlakozókba , ami növeli a teljes szerkezet tartósságát.



PRAKTIKUS-   A fürdőszobai polckészlet  négy darab PP anyagból készült kampót is tartalmaz , melyek könnyen rögzíthetők  a polcok szélére . Ezek a horgok  ideális helyet biztosítanak törülközők, szivacsok, kefék  vagy egyéb kis fürdőszobai kiegészítők felakasztására, ami tovább növeli a polc funkcionalitását. A polc további előnye  a négy forgó kerék , amely lehetővé teszi a polc  szabad mozgatását .  A kerekek 360 fokban forognak , ami maximális mobilitást biztosít, és megkönnyíti a polc mozgatását szűk fürdőszobai terekben is. Ennek köszönhetően a polc könnyedén mozgatható oda, ahol a legnagyobb szükség van rá, anélkül, hogy meg kellene emelni.



RUGALMAS KIVITELEZÉS –   A fürdőszobai polc tervezésénél a rugalmas használatot szem előtt tartva.  Akár négy szinttel is rendelkezhet , így több tárgyat tárolhat ,  de szükség esetén  alacsonyabbra, kompaktabbra is összehajtható . A moduláris felépítésnek köszönhetően  a polc magasságát a felhasználó igényeinek  és a fürdőszoba térviszonyainak megfelelően állíthatja be. Ez a tulajdonság nem csak praktikussá teszi a polcot, hanem univerzálissá is, és alkalmazkodik a különféle igényekhez és helyekhez.
TULAJDONSÁGOK:



szín: fehér
anyaga: PP, rozsdamentes acél
kerék anyaga: PP
szintek száma: 4
kerekeken: igen
könnyű összeszerelés: igen
magassága az alsó polc aljától a felsőig: 26 cm
méretei: 91,5 x 37 x 12 cm
súlya: 0,78 kg
súlya csomagban: 0,98 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tároló állvány kerekeken " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: