Betöltés...

Gardlov napelemes fényfüzér 12m IP65

Ár: 4.990 Ft


 KIVÁLÓ MINŐSÉG- A Solar LED füzér egy elegáns és funkcionális dekoráció, amely minden téren kellemes atmoszférát kölcsönözhet. 100 labdából áll , amelyek mindegyike kiváló minőségű polisztirolból készült. Ez az anyag nem csak strapabíró, de esztétikus is , aminek köszönhetően a füzér akkor is dekoráció, ha nincs bekapcsolva. Mindegyik labda enyhén átlátszó, és apró légbuborékokat tartalmaz , amelyek egyedi karaktert adnak neki. Ezek a buborékok nem csak javítják a labdák megjelenését, hanem hatékonyan eloszlatják a fényt is, amikor a füzért bekapcsolják, kellemes, meleg hangulatot teremthet. Az alkonyérzékelőnek köszönhetően a füzér világítani kezd, amint besötétedik anélkül, hogy be kellene kapcsolnia .      



MELEG FEHÉR FÉNY- A füzérben lévő labdák meleg fehér fényt bocsátanak ki, ami ideálissá teszi őket az atmoszféra megvilágításához. Mindegyik golyó 9,5 cm távolságra van egymástól, ami biztosíthatja a fény egyenletes eloszlását a füzér teljes hosszában. A füzér átgondolt kialakítását egy 700 cm hosszú sötétzöld kábel egészíti ki, amely tökéletesen beleolvad a környezetbe, szinte láthatatlanná válik a növényzet hátterében, aminek köszönhetően minden figyelmet a fénylő labdákra irányíthatunk.



VÍZÁLLÓ- A füzért tápláló napelem vízálló, így ideális kültéri használatra , időjárási körülményektől függetlenül. A hátsó panelen van egy kapcsoló és egy gomb a világítási mód megváltoztatásához . A füzér 8 különböző világítási módot kínál , beleértve az állandó fényt, a villogást, a szekvenciális világítást és még sok mást, amelyek lehetővé teszik, hogy működését az alkalomhoz és hangulathoz igazítsa. Körülbelül 6 órát vesz igénybe a napelem teljes feltöltése , majd a füzér 8 órán keresztül világít , így hosszan tartó világítást biztosít, amely egész este kitart.      



STABIL RÖGZÍTÉS-  A napelem egy mozgatható tartóra van felszerelve , amely erős csavarral állítható és rögzíthető , így nem változtatja a helyzetét, ami lehetővé teszi, hogy optimális pozícióba állítsa, hogy a legtöbbet töltődjön a napból.  A panelrögzítés két részből áll - az alsó részből egy leszúró van a végén, ami megkönnyítheti a talajba vagy egy cserépbe való rögzítést . Ez a praktikus megoldás lehetővé teszi a panel stabil rögzítését különböző helyeken, mind a kertben, mind az erkélyen, mind a teraszon.        





TULAJDONSÁGOK:



anyaga: PS, ABS, PVC, szilikon
szín: meleg fehér
világítási módok száma: 8
labdák közötti távolság: 9 cm
napelem: 3V 800mAh
800 mAh akkumulátor
vízálló: IP44
golyók száma: 100
töltési/munkaidő: 10h
teljes hossza: 1160 cm
kábel hossza lámpákkal: 960 cm
golyó átmérője: 2,1 cm
súlya: 0,83 kg
Csomag súlya: 0,9 kg
TARTALOM:



füzér
napelem
leszúró




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Gardlov napelemes fényfüzér 12m IP65 " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: