Betöltés...

Napelemes fényfüzér 15 m IP44

Ár: 2.590 Ft


ELEGANCIA-  A dekoratív LED-es napelem füzér egy egyedülálló kiegészítő, amely minden környezetnek meleg és meghitt hangulattal kölcsönözhet. A füzér 150 LED-ből áll. Ezek a finom fénypontok 9,5 cm-enként helyezkednek el , ami lehetővé teszi a fény egyenletes eloszlását a füzér teljes hosszában, harmonikus és esztétikus kompozíciót hozva létre.   



VÍZÁLLÓ-  A kábel, amelyre a LED-ek fel vannak szerelve, átlátszó , így gyakorlatilag láthatatlan bármilyen környezetben. Ennek köszönhetően a diódák által kibocsátott fény válik a fő vizuális elemmé , amelyet látható vezetékek nem zavarnak. A füzér magas fokú vízállósággal rendelkezik, IP44 , ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenésnek és az időjárási viszonyoknak , például esőnek vagy nedvességnek. Ennek köszönhetően a füzér egész évben biztonságosan használható a szabadban, időjárástól függetlenül .       



PRAKTIKUS - A füzért tápláló napelem vízálló , ami garantálhatja a tartósságot és a megbízhatóságot különböző időjárási körülmények között. A panel hátoldalán egy kapcsoló és egy gomb található a világítási mód megváltoztatásához, így a füzér működését könnyedén az igényeihez igazíthatja. A napelem egy mozgatható tartóra van felszerelve , amely lehetővé teszi, hogy könnyen az optimális pozícióba helyezze a napfény begyűjtéséhez. A tartóban van egy csavar , amely lehetővé teszi a panel szögének pontos beállítását, hogy a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló napfényt az akkumulátor töltéséhez. A panelrögzítés két részből áll - a felső a panelhez van rögzítve, az alsó pedig egy leszúróval, ami megkönnyíti a talajba vagy egy edénybe való rögzítést.               



MELEG FEHÉR FÉNY- A füzér 150 LED-ből áll , amelyek finom, meleg fehér fényt bocsátanak ki . A füzér 8 különböző világítási módot kínál , beleértve az állandó fényt, a villogást, a szekvenciális világítást és egyéb dinamikus effektusokat. Ez sokféle világítási elrendezést tesz lehetővé, romantikus estéken és szabadtéri eseményeken egyaránt. A szürkületérzékelőnek köszönhetően a füzér világítani kezd, amint beköszönt az alkonyat .   
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: ABS, PVC, szilikon
világítás színe: meleg fehér
8 világítási mód
golyók közötti távolság: 9,5 cm
napelem: 3V 600mAh
600 mAh akkumulátor
vízálló: IP44
töltési/munkaidő: 10h
teljes hossza: 1500 cm
súlya: 0,11 kg
súlya csomagban: 0,14 kg
TARTALOM:



fényfüzér
napelem
leszúró




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Napelemes fényfüzér 15 m IP44" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: