Betöltés...

Összecsukható kempingágy-kék

Ár: 19.290 Ft



Az összecsukható kempingágy-zöld tökéletes választás minden kalandvágyó számára, aki szeretne kényelmesen pihenni és aludni a szabadban. Ez a könnyű és praktikus ágy ideális társ a túrázás, kempingezés vagy bármilyen szabadtéri tevékenység során.
A kempingágy kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a stabilitást. Az erős fém váz és a strapabíró háló biztonságos és kényelmes alvást biztosít. A kempingágy maximális teherbírása lehetővé teszi, hogy kényelmesen elfeküdjön és pihenjen rajta.
A kempingágy könnyen összecsukható és hordozható. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsa és tárolja. Így ideális választás a hosszabb túrákhoz és utazásokhoz is. Egyszerűen hajtsa össze és csomagolja be a mellékelt táskába, és már indulhat is a következő kalandra.
A kempingágy könnyen összeszerelhető és használatra kész. Csak helyezze el a kívánt helyen, és teremtsen magának egy kényelmes pihenőhelyet. Az állítható lábak lehetővé teszik a megfelelő magasság beállítását a kényelmes alvás érdekében.
Ne hagyja, hogy a túrázás vagy a kempingezés kellemetlenségeket okozzon.


MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK:



Négyzetes profilok: 2,5 cm
Nagy alvófelület
Fedél fogantyúval
Robusztus anyag: sérülésálló poliészter
Teherbírás 110kg-ig
Szín: kék


MÉRETEK:



Teljes hossz: 187cm
Hossza támlák nélkül: 182cm
Teljes szélesség: 70cm
Szélesség támlák nélkül: 55cm
Magasság: 42cm




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Összecsukható kempingágy-kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: