Betöltés...

Gardlov bambusz rattan lámpa

Ár: 10.990 Ft


ELEGÁNS DE DISZKRÉT- a stílusos és masszívan megmunkált bambuszlámpa a természetes anyagok és a modern design tökéletes kombinációja, amely illeszkedik a legújabb belsőépítészeti trendekhez. Rúdjai kiváló minőségű bambuszból készülnek, ami egyedülálló könnyedséget, ugyanakkor tartósságot kölcsönöz neki. A bambuszelemeket gondosan rögzítik, így harmonikus, mégis egyedi szerkezetet alkotnak, amely megragadja a tekintetet és karaktert kölcsönöz bármely belső térnek.
 
SZILÁRD FELÉPÍTÉS ÉS TERMÉSZETES ANYAGOK - a lámpás nemcsak esztétikájával, hanem masszív kivitelezésével is lenyűgöz. A lámpabúra belső kerete kiváló minőségű nyers fából készült, ami biztosítja a szerkezet stabilitását és szilárdságát. A lámpatest belsejében egy üvegárnyékoló található, amely ideális hely egy gyertya elhelyezésére. Az üvegárnyék megvédi a lángot a széllökésektől, miközben a fény gyönyörűen szétterül a bambuszrudakon keresztül, hangulatos és romantikus légkört teremtve.
 
PRAKTIKUS ÉS FUNKCIONÁLIS- a lámpás vastag kötélből, pontosabban kenderkötélből készült fogantyúval van ellátva, ami még rusztikusabb bájt kölcsönöz. Ez a fogantyú nem csak dekoráció, hanem praktikus elem is, amelynek köszönhetően a lámpás könnyen hordozható vagy felakasztható a kívánt helyre. Ráadásul a fogantyú levehető, ami további tervezési lehetőségeket biztosít, és lehetővé teszi a lámpás személyre szabását.


LÁMPÁS SPECIFIKÁCIÓK:



    szín: bézs
    uralkodó anyag: bambusz; egyéb: kender kötél + fa + vas.
    alap átmérője: 17 cm
    csésze átmérője: 23 cm
    magasság: 40 cm
    súly: 0,95 kg
    súly csomagonként: 1,5 kg




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.08.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Gardlov bambusz rattan lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: