Betöltés...

Multifunkcionális mini LED kulcstartó

Ár: 3.250 Ft

Multifunkcionális mini LED kulcstartó


A csomag tartalma:
- 1 db Multifunkcionális mini LED kulcstartó
Ez a LED-es kulcstartó lámpa több világítási móddal rendelkezik, magas/alacsony, hogy megfeleljen az Ön különböző igényeinek.
Vízálló és hordozható (IPX4 vízálló besorolás), ami azt jelenti, hogy minden szögből védett a fröccsenő víz ellen, alkalmas beltéri vagy kültéri környezetre, például esős napokra.
Különösen alkalmas kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, grillezéshez, autó- vagy teherautó javításhoz, műhelyhez, garázshoz, bolthoz és udvari világításhoz, felfedezéshez és egyéb bel- vagy kültéri munkákhoz.
Működése ki/be kapcsoló gombbal történik.
Erős mágnesként, karabinerként, üvegnyitóként és fényforrásként is alkalmazható.
Tulajdonságok:
Termék anyaga: alumínium ötvözet + PCA termék fényereje: 700 lumenVilágítási idő: 4 óraTöltési idő: 1,5 óraAkkumulátor típusa: C típusú USB töltésVilágítási mód: erős fény sorozatban, vaku: hosszan nyomja meg a szuperfényes fény érdekében.Súlya: 45 gSzíne: fekete
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Multifunkcionális mini LED kulcstartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: