Betöltés...

6 személyes piknik asztal

Ár: 63.990 Ft

6 személyes piknik asztal 6 személy részérenapernyő tartóvalcédrus fából
Élvezd a szabadban töltött időt a legkényelmesebb körülmények között!
6 személyes piknik asztalunk tökéletes választás családi összejövetelekhez, baráti piknikekhez, kerti partikhoz és egyéb szabadtéri eseményekhez. Ez az asztal ideális megoldást nyújt minden olyan alkalomra, amikor kényelmes és tágas ülőhelyre van szükség a szabadban. Az asztal masszív, teljes egészében fából készült kialakítása biztosítja a természetes megjelenést és a kényelmet.
A kör alakú forma lehetővé teszi, hogy mindenki egyenlő távolságra üljön egymástól, így könnyítve meg a beszélgetést és az étkezést. Az asztal közepén található napernyő nyílás pedig lehetőséget ad arra, hogy napernyőt helyezz az asztal fölé, biztosítva az árnyékot a napsütéses napokon.
A praktikus és esztétikus kialakítás mellett a 6 személyes piknik asztal könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, így egyszerűen tárolható és szállítható. Mivel az asztal nem áll ellen az esőnek, így javasoljuk, hogy száraz helyen tárold amikor nem használod hogy hosszú távon is megőrizze a fa szépségét és tartósságát.
Termék mérete: 73x178x178 cmAsztallap átmérője: 90 cmAsztallap vastagsága: 2 cmNapernyő tartó lyuk mérete: 5 cmÜlőfelület mérete: 80x25x2 cmPad földtől mért magassága: 42 cmAsztal földtől mért magassága: 73Csomag mérete: 94x94x12 cmCsomag súlya: 21,3 kgTermék súlya: 19,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "6 személyes piknik asztal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: