Betöltés...

Kétszintes fém polc

Ár: 4.290 Ft




Bemutatunk egy stílusos és sokoldalú fém kétszintes polcot loft stílusban, amely fürdőszobája vagy konyhája nélkülözhetetlen elemévé válik. Elegáns megjelenésének és masszív felépítésének köszönhetően ez a szervező nemcsak a teret fogja körülrendezni, hanem modern karaktert is kölcsönöz.
Polc a loft esztétikai szempontokat szem előtt tartva készült – nyers és elegáns egyszerre. A fémszerkezet és a minimalista dizájn tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe, kifejezővé és stílusossá téve.
A konyhában a rendszerező funkcionális állványként használható fűszerek, ömlesztett termékekkel ellátott üvegek, olívaolajos üvegek, szószok és egyéb szükséges élelmiszerek tárolására. Ennek köszönhetően minden fűszer és adalékanyag mindig kéznél lesz, megkönnyítve és gyorsabbá téve a főzést. A fémpolcok megfelelő légáramlást biztosítanak, ami fontos a termékek frissessége szempontjából.
A fürdőszobában a szervező tökéletes hely a kozmetikumok, parfümök, sminkkiegészítők és egyéb szükséges higiéniai termékek tárolására. A kétszintes szerkezetnek köszönhetően könnyedén rendszerezheti minden termékét, és mindig kéznél van. A fémszerkezet ellenáll a nedvességnek, ami garantálja a hosszú távú használatot a korróziótól való félelem nélkül.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Fémből készült
Tágas
Egyszerű összeszerelés
Gumírozott lábak
2 polc
Kiegészítő kosár rendezővel az oldalán
Stabil


ELÉRHETŐ SZÍNEK:





Az áruk gyártó általi gyűjtőcsomagolásba történő véletlenszerű csomagolása miatt az árut vegyes színben küldjük. 


Színválasztás nem lehetséges.



Fehér
Fekete





MÉRETEK:





Magasság: 32 cm
Szélesség: 36 cm
Mélység: 17 cm
A felső polc méretei: 35cm x 13,5cm x 4cm
Az alsó polc méretei: 35cm x 17cm x 4cm
A kosár méretei: 13cm x 10cm x 5cm






Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kétszintes fém polc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: