Betöltés...

Állítható strand / kerti napernyő - 180 cm -levélmintás

Ár: 6.490 Ft

Állítható strand / kerti napernyő - 180 cm -levélmintás
Nyáron és napsütéses napokon mindannyian keresünk egy kis árnyékot, mert a hosszú ideig tartó napon tartózkodás nem csak fárasztó, de egészségünkre is káros. Szóval hogyan lehet összekapcsolni az árnyékban tartózkodást a szabadban tartózkodással? A válasz egyszerű - használjon napernyőt!
NAGY NAPERNYŐ A SOK ÁRNYÉKÉRT!A napernyő megfelelő mennyiségű árnyékot biztosít, védve a nap káros sugaraitól.
Az ernyő nagy mérete lehetővé teszi, hogy a termék alatt könnyen elférjen több személy - legyen az az egész család vagy egy baráti társaság. Ráadásul az esernyő magassága és dőlésszöge kényelmesen állítható az egyéni igényeknek megfelelően.
AZ EREDETI LÉDÚS GÖRÖGDINNYE MINTA!Az esernyő tökéletes lesz a napsütötte tengerparton, de a kertben vagy a telken is - tüskés kivitelének köszönhetően kényelmesen a földbe vagy homokba szúrható.
Az esernyő a teraszon vagy az erkélyen is gyönyörű lesz. Eredeti, gyümölcsös dizájnja vidám hangulatot kölcsönöz bárhol állítjuk fel. És ki tudja, lehet, hogy kedvet kap tőle egy lédús görögdinnyéhez is!
ÁTGONDOLT KIALAKÍTÁS A KÖNNYŰ HASZNÁLATÉRT!Az a nagyszerű ebben az ernyőben, hogy dönthető is! Ahogy a nap folyamatosan mozog, az esernyőt kényelmesen döntheti, így folyamatosan védve lehet a napsugaraktól. Mindezt anélkül, hogy új helyre kellene állítania!
Az esernyő összecsukható - a hosszú keretet szabadon kihajthatod, aminek köszönhetően az egész termék kevesebb helyet foglal el.
MINŐSÉG, AMELY KÉZ A KÉZBEN JÁR A FUNKCIONALITÁSSAL!Az esernyő váza rendkívül stabil - szélben is folyamatos védelmet nyújt a nap és az eső ellen! A fedőanyag pedig amellett, hogy cuki görögdinnye mintás, rendkívül strapabíró is. Sőt, ha koszos lesz, könnyen tisztítható.
A termék főbb jellemzői:
TERMÉK INFORMÁCIÓ: Anyaga: fém, poliészter
MÉRETEK:

Átmérő: 180 cm
Maximális magasság: 190 cm
Kiszerelés: 100cm x 8cm x 8cm


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Állítható strand / kerti napernyő - 180 cm -levélmintás" című hirdetést látja. (fent)