Betöltés...

Csillagos égbolt kivetítő lámpa, távirányítóval

Ár: 6.890 Ft




A projektor ideális eszköz diszkókba, klubokba, pubokba, különleges eseményekre, de akár otthonra is, mint éjszakai lámpa gyerekszobába vagy hálószobába. A készülék gyönyörű fényhatásokat varázsol a falra és a mennyezetre.
A projektor 4 alapszínnel rendelkezik (kék, zöld, piros és fehér), program fade 1 - lassú változás egy színben, fade 2 - lassú változás két színben, 3 fényerőszint, S-  - lassítás, S + - fényhatások gyorsítása, lézer - zöld pöttyök.
A készülék a készletben található távirányítóval vezérelhető. Ez egy kényelmes módszer, mert nem kell minden alkalommal az eszközhöz közelednünk, amikor programot szeretnénk váltani. Segítségével világítási módot, dalokat válthatunk, időzítőt állíthatunk be 1-2 órára, ami után kikapcsol a kivetítő.
Jól mutat polcon, pultokon és bárpolcokon. Falra és mennyezetre is felszerelhető. Bárhol kényelmesen elhelyezhető vagy felakasztható. Csúszásmentes lábakkal is rendelkezik.
A projektor beépített Bluetooth hangszóróval rendelkezik, csatlakoztathatjuk a készüléket a telefonhoz és zenét játszhatunk okostelefonunkról, de közvetlenül pendrive-ról is. A készlet tartalmaz egy USB kábelt is a készülék tápellátásához.





TULAJDONSÁGOK:





Tökéletes fényhatás
Falra akasztható
Könnyen használható
Csak beltérben használható
3 fényerő fokozat
Tápellátás: USB
Feszültség: 5V
Zenelejátszás : Bluetooth-on, pendrive-on
Lézer - zöld pöttyök
Időzítő
Színek: piros, zöld, kék, fehér
Beépített hangszóró: 2x
Vezérlés: 2xAAA távirányító (nem tartozék)
Projektor méretei: 16cm x 12cm
Szín: fekete
A termék CE minősítéssel rendelkezik






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Csillagos égbolt kivetítő lámpa, távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: