Betöltés...

Multifunkciós összecsukható asztal

Ár: 6.990 Ft

Könnyű, kompakt, összecsukható multifunkciós asztal. Ez a kiválóan megtervezett asztal mozgatható asztallappal rendelkezik, így könnyen megtalálhatja a megfelelő szöget a lap megdöntéséhez. Emellett a kihúzható lábak kényelmes magasságot biztosítanak az asztalnak, amely ideális az ágyban a TV előtt töltött idő eltöltéséhez, a számítógépen való munkához, ideális a gyermekek számára, és mindenekelőtt könnyen, egy pillanat alatt összeszerelhető.


Összecsukott állapotban kompakt mérete miatt gyakorlatilag bármilyen résbe befér az ágy alatt, az autóülés mögött vagy akár a legkisebb csomagtartóba is. Ideális a tavaszi szabadtéri kirándulásokhoz, a teraszon való pihenéshez vagy a laptopon való munkához.


Tartós és minőségi műanyagból készült, teteje egy egyszerű ruhával gyorsan letörölhető, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket.


Ideális olyan otthonokba, ahol nincs hely a nagy, kényelmetlen állóasztaloknak, amelyek általában vagy túl magasak, vagy túl alacsonyak. Itt Ön dönti el, hogy milyen magas legyen az asztal, és milyen szögben szeretné, hogy a rajta elhelyezett tárgyak milyen szögben legyenek.


Az asztal gyakorlatilag bárhol használható. Annak köszönhetően, hogy magasságában és dőlésszögében is állítható, az Ön igényeihez igazíthatja. Gyermekek és idősek számára egyaránt ideális, könnyen szállítható és tárolható.


Előnyei miatt használható például laptopon való munkavégzésre, írásra, ülésre, olvasásra, rajzolásra és sok más felhasználásra.
MŰSZAKI JELLEMZŐK:



Nagyon erős műanyagból készült asztal
6 magassági szint
3 dőlésszög
Maximális magasság - 73cm
Minimális magasság - 52cm
AZ ASZTALLAP MÉRETEI:



Hosszúság - 52cm
Szélesség - 40cm
A KÉSZLET TARTALMAZZA:



Gyári új TABLE MATE asztal
Eredeti csomagolás




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Multifunkciós összecsukható asztal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: