Betöltés...

Kerti térdeplő szék

Ár: 11 Ft


3 az 1-ben  – a 3 az 1-ben kerti térdelő praktikus és kényelmes megoldás minden kertészkedés iránt érdeklődő számára. Ez a termék térdelőként és zsámolyként is funkcionál, így rendkívül sokoldalú eszköz a kertben. Lehetővé teszi, hogy a beállítástól függően ülő vagy térdelő helyzetben dolgozzon . Ezenkívül a térdelő tépőzárral van felszerelve !   



ERŐS  - a térdelő főként vasból készül, ami biztosítja szilárdságát és tartósságát. Az ülőfelületet és a térdfelületet EVA hab borítja, amely hosszú távú használat során is biztosítja a kényelmet. A legjobb anyagok felhasználásának köszönhetően a szék tartós és kellemesen használható . A térdelő széles lábai stabilitást biztosítanak különféle kerti felületeken. 



SZERSZÁM RENDSZEREZŐ  - a térdelőt erős tépőzárral oldalra rögzíthető rendezővel is ellátták. A rendszerező lehetővé teszi, hogy a kesztyűket és a szükséges kerti szerszámokat kéznél tartsa, ami jelentősen megkönnyítheti a kertben végzett munkát . További előnye a tartós és vízálló Oxford anyag. 



ÖSSZEHAJTHATÓ  - a térdelő összecsukható kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást. Kis méretének és könnyűségének köszönhetően a szék nem foglal sok helyet, tárolás és szállítás közben sem.  Ezenkívül a kulcstartó oldalán 2 zár található, amelyek megakadályozzák, hogy a zsámoly automatikusan összecsukódjon használat közben.
TULAJDONSÁGOK:



fekete szín
térdelő anyaga: vas + EVA habszivacs ülőke
szerszámosláda anyaga: 600D oxford szövet + poliészter
ülőfelület mérete: 41 x 15,5 cm
összecsukott térdelő méretei: 60 x 13,5 x 27 cm
a kibontott térdelő méretei: 60 x 50 x 27 cm
súlya: 2,654 kg
csomag súlya: 2,927 kg
A CSOMAG TARTALMA:



térdeplő
szerszám rendszerező




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti térdeplő szék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: