Betöltés...

Óriás XXL Lazy Bag légkanapé - 230 cm x 70 cm x 80 cm -kék

Ár: 4.490 Ft

Óriás XXL Lazy Bag légkanapé - 230 cm x 70 cm x 80 cm -kékLazy Bag Légpárnás Kanapé és ÁgyÉld át az igazi kikapcsolódást, legyen szó strandolásról, kertben pihenésről, vagy egy buli vendéglátásáról. A Lazy Bag Kanapé tökéletes társ a kültéri és beltéri kényelemhez.
Főbb Jellemzők:Egyszerű Beállítás:Nincs szükség pumpára! Csak egy mozdulattal engedd be a levegőt, tekerd fel a nyílást és rögzítsd a csatokat. Másodpercek alatt kényelmes, levegővel töltött kanapéd lesz készen a pihenésre.
Könnyű Tárolás:Leeresztve a Lazy Bag Kanapé kis méretre összehajtható, és beleillik a mellékelt hordtáskába. Könnyű és hordozható, bárhová magaddal viheted.
Tartós és Vízálló:Erős 210 Oxford anyagból készült, amely több szezonon át tartós marad. Vízálló tulajdonsága biztosítja a hosszú élettartamot és tartósságot.
Sokoldalú Használat:Ideális vízparti pihenéshez, szabadtéri koncertekhez, kempingezéshez vagy családi kerti partikhoz. Beltéren extra ülőhelyet biztosít összejövetelek során.
Kényelem és Praktikum:Nagy légkamrák és speciális fóliabélés akadályozzák meg a levegő elszökését, így garantálva a kényelmes pihenést. Látszólag szerény megjelenése hihetetlen kényelmet rejt.
Stílusos és Praktikus:Modern kialakításával a Lazy Bag Kanapé irigylésre méltó lesz bárhol. Minden vakációzó számára kötelező darab, aki a kényelmet és a stílust keres.
A Csomag Tartalma:

Lazy Bag Kanapé
Hordtáska

Anyag: 210 OxfordMaximális Teherbírás: 180 kgMéretek:

Kihajtott Kanapé: 230 cm x 70 cm
Táska: 35 cm x 20 cm x 4.5 cm
Csomag: 39 cm x 25 cm x 4.5 cm

Miért válaszd a Lazy Bag Kanapét?Élvezd a teljes kikapcsolódást a Lazy Bag Kanapéval, akár napozol, egy csendes délutánt töltesz a kertben, vagy extra ülőhelyet biztosítasz egy buliban. Gyors beállítása, hordozhatósága és tartós kialakítása miatt nélkülözhetetlen kiegészítő bármilyen pihenési helyzethez. Készülj fel a stílusos és kényelmes pihenésre, bárhol is legyél!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Óriás XXL Lazy Bag légkanapé - 230 cm x 70 cm x 80 cm -kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: