Betöltés...

Szabályozható Fényű Asztali Lámpa USB Töltőcsatlakozóval

Ár: 11.339 Ft

Szabályozható fényű asztali lámpa USB töltőcsatlakozóval. Újratölthető színes éjszakai fény, állítható intenzitású szemkímélő lámpák olvasáshoz, pihenéshez és alváshoz.● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Termékjellemzők:
Anyag: Műanyag
Lámpa típusa: Fénykibocsátó dióda
Áramforrás: Elektromos kábel
Egyszerű kialakítás és kis helyet foglal, ami tökéletes kis helyekre, mint például éjjeliszekrény, dohányzóasztal, polc, stb.
▲ Érintésvezérlés és memóriafunkció: Működtessen és reagáljon közvetlen érintéssel; Mindig megjegyzi az utoljára használt fényerőt és módot a kényelem érdekében.
▲ Szembarát LED-panel: Élvezze az egyenletes, villogásmentes fénysugarat, amely nem fárasztja el a szemét még hosszú órákon át tartó használat után sem, legyen szó munkáról, tanulásról vagy egyszerűen csak olvasásról.
▲ Letisztult és elegáns konstrukció: Élvezze az univerzálisan szép konstrukciót, amely könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe, legyen szó munkahelyről, dolgozószobájáról vagy akár az éjjeliszekrényről.
▲ Környezetbarát és alacsony energiafogyasztás: Energiahatékonyabb. Megfelelő megvilágítás mellett a lámpa rendkívül alacsony teljesítményű és nagy hatásfokú.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Szabályozható Fényű Asztali Lámpa USB Töltőcsatlakozóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: