Betöltés...

Yeelight Screen Light Bar Pro RGB monitorlámpa, ezüst (YLTD003)

Ár: 31.120 Ft

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része. Yeelight Screen Light Bar Pro monitorvilágításSzolgálja az optimális megvilágítást, amikor játszik vagy dolgozik a számítógépen.
A Yeelight Screen Light Bar Pro monitorlámpa szembarát fényt generál, amelynek színét a saját ízlése szerint testre szabhatja.
Élvezze a Razer Chroma kompatibilitás által biztosított magával ragadó játékélményt, és kényelmesen vezérelje a fényt a Yeelight alkalmazással vagy a Google Assistant hangasszisztenssel.
A termék az Amazon Alexával és a Samsung SmartThings rendszerrel is kompatibilis.
A készülék kezelését a mellékelt távirányító teszi egyszerűbbé.Merülj el a játékbanMost még jobban elmerülhetsz kedvenc játékod világában és azonosulhatsz a főszereplővel.
Az olyan játékplatformokkal, mint a Razer Chroma és az Overwolf kompatibilis termék fantasztikus, a képernyőn kibontakozó eseményekhez igazodó fényhatásokat kínál.
A fényt a Razer Chroma ökoszisztémához tartozó más eszközökkel - például billentyűzettel - is párosíthatod a még magával ragadóbb élmény érdekében.Távirányítás az alkalmazássalTelepítsd a Yeelight alkalmazást, és számos klassz funkcióhoz férhetsz hozzá.
Az okostelefonod segítségével távolról be- és kikapcsolhatod a világítást, valamint módosíthatod a paramétereit, például a fényerőt vagy a színt - a 16 millió szín között biztosan találsz majd olyat, ami tetszik.
Az alkalmazás számos érdekes üzemmódot is kínál, amelyekkel bármilyen alkalomra egyedi hangulatot teremthet.
Gondoskodjon a megfelelő hangulatról, amikor kedvenc horrorjátékát játssza, vagy biztosítsa az optimális fényt egy e-sport versenyhez!Integrálja az okosotthon rendszerébeA termék kompatibilis az olyan okosotthon-kezelő platformokkal, mint a Google Home, az Amazon Alexa és a Samsung SmartThings.
Adja hozzá az Ön által használt rendszerhez, és kényelmesen vezérelheti az összes eszközét egyetlen alkalmazásból! Miután párosította a lámpát az Ön által választott asszisztenssel, egyszerű hangutasításokkal is vezérelheti azt.
Pár szóval bekapcsolhatod a lámpát vagy megváltoztathatod a színét anélkül, hogy megmozdulnál!A munkahelyeden is jól fog működniHazulról dolgozol? Vagy távolról tanulsz? A Screen Light Bar Pro lámpa jól fog jönni neked! A készülék szembarát fényt generál, és úgy tervezték, hogy megakadályozza a tükröződést.
Tökéletesen megvilágítja billentyűzetét, könyvét vagy notebookját.
A lámpa mágneses rögzítéssel is fel van szerelve, így akár 25° -ig is el tudja dönteni, hogy az általa generált fény optimálisan megvilágítsa az asztallapját.Könnyű használatMi más teszi még olyan egyszerűvé a Yeelight Screen Light Bar Pro monitorlámpa használatát? Egy speciális vezérlőt talál a csomagban, amely lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a készüléket.
Segítségével például be- vagy kikapcsolhatja a fényt, beállíthatja a fényerejét és a színhőmérsékletét, valamint kiválaszthatja a működési módot.
Csak csavarni vagy megnyomni kell!
Gyártó
Yeelight
Név
Yeelight LED képernyő fénysáv Pro
Modell
YLTD003
Méretek
Φ23 x 485,5 mm
Súly
1000 g
Fényáram (fényerő)
280 lm, állítható
Színhőmérséklet
2700 - 6500 K, állítható
Feszültség
100-240 V ~50/60 Hz 0,3 A
Névleges teljesítmény
10 W
Munkahőmérséklet
-10°C - 40°C
Munkakörnyezet páratartalma
0-85% RH
Külső felületi hőmérséklet
≤45°C (műanyag) / 55°C (fém)
CRI
Ra 95
Védelmi fokozat
IP50
Teljesítménytényező
0,9
Vezeték nélküli csatlakozás
WLAN IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, Bluetooth 4.2
Energiacímke (EEL)
F
Élettartam
Akár 25 000 óra
Cserélhető fényforrás
Nincs
Rövidzárlat elleni védelem
Igen
Készenléti teljesítmény
≤0,8 W

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Yeelight Screen Light Bar Pro RGB monitorlámpa, ezüst (YLTD003)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: